Ur og armbånd skal spille sammen

Jeg har et lækkert Certina ur, som er meget enkelt. Jeg er glad for mit Certina dameur, netop fordi det er enkelt og stilrent. Nogle dag vil jeg dog gerne dresse det op med et armbånd, når jeg har et sæt på, der godt kan bære, at mine smykker er mere pyntede.

Det fik mig til at tænke på, hvordan man bedst vælger et armbånd:

Vælg det rigtige armbånd

Først skal du finde ud af typen af armbånd. Skal det være et mere dominerede armbånd, skal det være adskillige armbånd eller skal det bare være et meget enkelt armbånd med måske blot en tynd kæde? Her skal du se på, hvad der klæder din hånd og din arm bedst. Tit er det sådan – og det gælder både for mænd og for kvinder – at hvis man for eksempel har en lille hånd og håndled, kan man godt bære noget, der er lidt mere dominerende, da det får både hånd og håndled til at synes større. Med en stor hånd og håndled passer det bedre med noget mindre dominerende, da det får hånd og håndled til at synes mindre.

En af de designerer, jeg allerbedst kan lide, når det handler om smykker, er danske Ole Lynggaard.

Store eller små håndled?

Det kan også være, at du er godt tilfreds med, at dine håndled er enten små eller store. Hvis du er kvinde for eksempel og er glad for dine små håndled, kan du understrege det med små fine enkle armbånd. Hvis du er mand og godt kan lide det stærke look og dine brede håndled, vælger du et mere dominerende armbånd for at understrege det look.

Så er der valg af materiale. Generelt er både sølv og guld altid et sikkert valg. Her får du et materiale, der kan bruges i nærmest alle situationer. Til hverdagslooket kan du bruge alt lige fra nylon, træ, læder etc.