De bedste på Frederiksberg

Det er ret interessant at være involveret i opgaven med at afsøge markedet for håndværkere for en god ven, der bor på Frederiksberg – men som desværre grundet et lille handicap af ikke nærmere interessant art, ikke kan udføre research selv. Som den gode ven, jeg er, tager jeg mig af det. Og hvad handler det så om, spørger De måske? Jo ser De: Jeg hjælper Alfred med at finde de rette til at tage sig af de to lejligheder i ejendommen, han ejer, og som nu er ledige og parate til nye lejere. Og med tage sig af mener jeg: Malerarbejde og reparation og opfriskning af de skønne gulve, der er i begge lejligheder, men som bærer præg af flere års slid af lejere, der jo naturligt ikke har samme sans for at passe på, som var de ejerne selv.

Den første udfordring: Låse

Ja, ser De: Det var den nemme opgave, for jeg kender jo denne prægtige unge mand ved navn Birger, og han er låsesmed her på Frederiksberg. Det var blot en opringning til ham, og så var sagen med at få skiftet låse ud i de to lejligheder i hans kyndige hænder.

Men så var der malerarbejdet.

Anden udfordring: Malerfirma

Alfred havde hårdt brug for at få malet og faktisk ikke blot de to lejligheder, der var ledige. Også hans egen stue trængte, så jeg satte mig for at undersøge, hvad der var af muligheder for at finde en hæderlig maler på Frederiksberg. Tag nu ikke fejl: Jeg ved skam godt, at der er mange gode malerfirmaer på Frederiksberg og i hele København, men jeg ved sørme også, at der er mange, man skal være mere vagtsom overfor. Enten leverer de et sjusket og uordentligt arbejde, eller de kommer ikke til tiden.

Nuvel, jeg lykkedes med at finde et professionelt malerfirma: https://malerkanonen.dk/maler-frederiksberg/

Jeg må ærligt tilså, at jeg ikke bryder mig om navnet på firmaet, men deres mange referencer og fine anbefalinger overbeviste mig. Og som jeg senere skulle erfare, var de ualmindeligt dygtige, høflige og meget flinke til at rengøre efter sig. Og deres malerarbejde var der absolut intet at udsætte på.

Tredje udfordring: Gulvfirma

Her gik jeg bevidst på jagt efter et firma, der var uangribeligt i sine forretningsmetoder såvel som i skudmål fra kunder. Og med de kriterier in mente var der ike så mange at vælge ud fra længere. Det blev et firma, der sørme også ender på “kanonen” – nemlig Gulvkanonen, der opererer her på Frederiksberg (blandt mange andre områder).

Det ganske finurlige i denne historie er, at jeg senere blev opmærksom på, at der er tale om samme ejer af både gulvfirmaet og malerfirmaet hvilket jeg fandt ganske overordentligt underholdende. Jeg opdagede det, da jeg bemærkede, at den professionelle tilgang fra begge virksomheder var så ens, at jeg spurgte direkte ind til det.

Således blev det, at jeg hjalp min gode ven Alfred på plads, lærte en del om håndværkerne her i postdistrikt 2000 Frederiksberg.