Ultimativ ferie i USA

USA rummer masser af gode muligheder for uforglemmelige kør-selv ferier. USA er en rigitg kør-selv destinationer, de bedste attraktioner er godt forbundet gode veje, og da kan leje en stor flot bil til yderst rimelige priser er der gode muligheder for at planlægge en god rundrejse. En Kør selv ferie i USA foregår ofte i Californien og de omkringliggende stater, men også i Florida og i de andre sydlige stater er der gode muligheder for at tage på en uforglemmelig rundrejse.

Hvis man planlægger sin rute godt, kan man ofte kører i smukke naturlige omgivelser imellem de forskellige attraktioner, og fordi der er så meget at se behøver man aldrig at kører så længe at man bliver træt af det. Der er altid mulighed for at gøre et stop undervejs. Især Californien er er proppet med spændene attraktioner for hele familien, og Las Vegas i Nevada og Grand Canyon i Arizona kan også nemt nås når man kører rundt i staten. I Californien finder man bl.a. Los Angeles, San Francisco og San Diego, Yosemity nationpark samt de fedeste forlystelsesparker. Kører man langs kysten møder man masser af gode strande og muligheder for at surfe og dyrke andre former for vandsport. Det bedste ved en kør selv ferie er friheden i at alt foregår i ens eget tempo, og med de fantastiske omgivelser keder man sig aldrig.

Selvom det er billigt at rejse til USA nu om dage, kan det jo godt være, du gerne vil låne penge til ferien? Hvis du vil det, er der faktisk en genial mulighed for at låne til ferie online: Her