3 skønne ferieøer

Alle 3 skønne øer – henholdsvis Spanien og Grækenland. Der er masser af sol og strand og vand på dem alle. Jeg bestilte for 10 år siden flybilletter til Kreta og var af sted med en flok venner.

Det var dengang tiden, hvor vi gik meget ud, så vi var ude at feste om natten og sov den ud om dagen på stranden. Haha godt det var kun en uge, før vi skulle hjem igen. Men sjovt var det. For 8 år siden købte min kæreste flybilletter til Mallorca. Han er nu siden blevet min mand. Vi havde en skøn romantisk tur og nød naturen, standen og maden. Min mand friede faktisk til mig på Mallorca.

 

Nu er vi så blevet en lille familie, og vi har en søn på 4 år. Jeg har jo allerede været på Kreta og Mallorca – dog var det ikke med en lille børnefamilie for øje, jeg fik set disse to øer.

 

Tenerife har ingen af os været, så hvordan er Tenerife for børn? Har du nogen gode råd og tips til Tenerife med børn?

 

Det ser ikke ud til, at det er så dyrt at få fly billetter til Tenerife, så måske det var en mulighed.

 

Jeg har set et par ting, som kunne være spændende for os at se:

 

Teide National Park, som har en kabeltur, hvor man kan se dette smukke område.

 

Loro Parque, som er et zoo. Det er beliggende lige uden for Santa Cruz. Her kan man se en masse spændende dyr, og der skulle være en del flotte papegøjer. Det kunne bestemt være noget for min søn. Der er også dyreshows for børn.

 

Og så skal der jo også være tid til stand og leg. Har du andre forslag til aktiviteter for børn på Tenerife?