el-trommesæt

Hvis jeg ikke tager fuldkommen fejl, så er der noget, der hedder naboret. Og det har noget at gøre med, at man ikke må genere sine naboer. Sådan noget, som fx støj kan være en gene. Og det har altså fået mig til at undersøge, om jeg kan få min advokat til at lægge sag an imod min nabo. Han har nemlig købt sig et trommesæt. Og jeg kan høre det. hver gang, han spiller på det. Han har vist nok stillet trommesættet op i det rum inde i hans lejlighed, som støder op til mit soveværelse. Og det er virkeligt irriterende at få sin nattesøvn ødelagt, når han øver sig. Det gør han som regel sent om aftenen – lang tid efter at jeg er gået i seng. Og nej, det er ikke en professionel trommeslager, jeg har til nabo.

Ingen hensyn

Jeg synes, at han er hensynsløs. Og jeg vil have det stoppet. Jeg er jo et almindeligt hårdt arbejdende menneske. Jeg har brug for min nattesøvn. Så det der håbløse trommespil må høre op. Da jeg talte med advokaten om det, anbefalede han, at jeg ikke fór ud med sagsanlæg lige med det samme. Han foreslog, at jeg først talte med min nabo om, at vi har et problem. Og det har jeg tænkt mig at gøre. Jeg vil da også helst løse problemer i al fordragelighed. Men jeg føler, at jeg bør vide lidt mere om trommer, og hvad man kan gøre for at dæmpe støjen, hvis jeg ikke kan få ham til at spille på sine trommer i dagtimerne, hvor jeg alligevel er på arbejde. Derfor har jeg været på nettet for at læse alt om trommer.

El-trommesæt er en ting

Og jeg har faktisk set, at man kan købe et el-trommesæt. Det er sådan en tromme, som man kan sætte til et højtaleranlæg og samtidigt bruge høretelefoner til. Det vil betyde, at han kunne lytte til sit trommespil, uden at andre kan høre det. Det ville være en lettelse, hvis han kunne finde ud af at bruge sådan en el-tromme i stedet for at sidde der og hamre, så alle i ejendommen kan høre det.

Jeg har derfor søgt på nettet, efter ”Salg el-tromme” for at finde steder, hvor han kan købe sådan et sæt. Jeg vil gerne give ham listen over forhandlere. Og jeg har i den forbindelse også set, at en el-tromme ikke behøver være særlig dyr. En billig el-tromme ville måske være den bedste løsning for ham. Så kan han spille på den om aftenen og natten – og så øve sig på det store trommesæt om dagen.

Jeg er ved at synes, at jeg ved meget om trommer og el-trommer. Jeg skal lige have nogle detaljer på plads omkring prisforskelle og den slags, inden jeg går ind ved siden af. Og lykkes det ikke at få ham til at ændre på, hvornår han spiller, ja så vil jeg altså tage kontakt til min advokat igen. Det kan ikke være meningen, at jeg skal lide hver nat, fordi min nabo spiller på trommer.