Materialehejs til tagarbejde

Din kunde har tryglet dig om at komme og reparere den del af taget på hans hus, som er utæt. Du har været ude for at kigge på skaden, og kan se, at der skal lægges ret mange m2 nyt tag, så din kunde kan nyde en fredelig jul uden bekymringer over det utætte tag. Dit problem er bare, at du allerede har mange andre jobs, som skal udføres, inden du selv kan få nogle fridage og holde jul.

Lille entreprenør

Som lille entreprenør, ved du, at du er ude i hård konkurrence. Og det er svært at finde udlærte håndværkere, som du kan ansætte til at få opgaven løst hurtigt. Du har tjekket, at du kan få leveret teglene, der skal bruges. Du har også talt med dine håndværkere. To af dem vil gerne arbejde lidt flere timer. Den faglærtes problem er dog, at der er lidt problemer med ryggen. Du vil gerne skåne ham mest muligt. Han er dygtig til sit fag. Kunden vil du ikke miste. Du har arbejdskraften til rådighed. Du ved, at du kan få de nødvendige materialer. Du vil helst møde din kundes krav om, at opgaven bliver løst inden jul. Hvad skal du gøre, så du ikke udsætter din medarbejder for ekstra belastning, selvom han har givet tilsagn om at han klare opgaven i tide?

Find et materialehejs du kan leje

Jeg skal ikke fortælle dig, hvad du skal gøre. Men et forslag, som kan hjælpe dig og din medarbejder, er: Du skal leje et materialehejs hos Unihejs: https://unihejs.dk/service/materialehejs/. Det kan løfte op til 300 kg på ingen tid. Dine medarbejdere kan fjernstyre det, så med lidt hjælp kan den faglærte håndværker udføre arbejdet hurtigt, fordi der ikke skal bruges tid på at få løftet tagsten og mørtel op. Det sker i løbet af mindre end et minut. Du skåner hans ryg. Du imødekommer din kundes ønske.