Snart certificeret!

Nu er jeg endelig ved at nå frem til mit mål. Jeg er i gang med det sidste modul i den stresscoach uddannelse: https://lifeconsulting.dk/stresscoach-uddannelse , jeg tager. Jeg havde i lang tid ledt efter sådan en uddannelse, og for et år siden, var jeg heldig at finde én, som passer til mit temperament. Der findes nemlig mange uddannelser i den sektor. Og man kan nemt blive lidt vildledt, hvis man ikke helt præcist ved, hvad man vil.

Stresscoach med certifikat

Jeg vidste, at jeg ville være certificeret stresscoach, og den slags uddannelser findes der ikke så mange af. Man kan nemt blive Life coach. Det er der mange, der er, også selv om de ikke arbejder med det professionelt. Jeg er fuld af beundring af dem, fordi de har brugt tid og penge på at lære at bruge nogle værktøjer til at få et bedre liv. Det skal være sagt. Det her med personlig udvikling er værdifuldt for mange mennesker, og én vej er at blive sin egen Life coach.

Coaching mod stress

Men jeg vil arbejde professionelt med det. Både Life coaching og stresscoaching. Især stresscoaching, fordi der er mange mennesker, som har brug for hjælp. De kan simpelthen ikke overse at gøre noget godt for dem selv, og de får stress. De bliver også fanget i et mønster, hvor de simpelthen overbelaster sig selv. Fysisk og psykisk. Ikke sådan at forstå, at de bliver fysiske trætte af det, de gør, men de glemmer at sørge for at få en god nattesøvn, de glemmer at være sig selv. Det går ud over fysikken og har konsekvenser for psyken. Simpelt sagt. Men det er mit mantra.

Stresscoach uddannelsen, jeg tager, vil give mig lov til at kunne behandle mennesker med stress. Som selvstændig eller som specialiseret medarbejder i et stort firma. Den koster nogle penge og kræver en del tid. Meget af uddannelsen sker via selvstudier, men der er også særlige uddannelsesdage, hvor vi har lektioner og laver gruppearbejde. Derfor tager uddannelsen en del tid, selvom det kan se ud, som om at man kun skal på kursus i nogle enkelte weekender.