Det ville nu være dejligt med et rigtigt badekar, når vi nu snart skal være forældre for første gang, bemærkede min snart kommende kone, Hanne, da vi forleden dag ved aftensmaden sad og snakkede om, at vi ikke ville ofre det helt vilde på vores forestående bryllup, for vi ville hellere bruge nogle penge på det lidt ældre hus, vi købte sidste år.

Jeg var meget enig med Hanne og så for mig i ånden, hvordan jeg kunne stå bøjet over et badekar og bade vores lille søn. En scanning for nylig viste nemlig, at det er en dreng, vi venter os.

Vi gik ud i vores badeværelse, som har en fornuftig størrelse, for at kigge lidt nærmere på, om vi kan få plads til et badekar. Det kan vi nok godt, men det fordrer, at vi laver om på nogle andre ting, så det kunne godt ligne en større istandsættelse af badeværelset. Og hvorfor ikke købe VVS-artiklerne billigt her: https://novaindex.com/dk/leverandoerer/byggeri-og-anlaeg/vvs-grossister

Hvis vi skal have et badekar, kan det kun placeres op ad ydermuren under det højtsiddende vindue. Men så skal rummets eneste radiator nødvendigvis flyttes, for den hænger på væggen lige der, hvor et badekar kan placeres. Og vi køber en ny radiator på nettet.

Jeg kiggede mig grundigt om for at finde en mulig anden placering af radiatoren, men der var ikke de store muligheder tilbage. Det var nok derfor, jeg kom til at tænke på, at vi så kunne benytte lejligheden til at få lagt gulvvarme i badeværelset. Det har jeg tænkt på mange gange, siden vi flyttede ind sidste år, når jeg er trådt ud af brusenichen og ud på et iskoldt klinkegulv.

Vi kontaktede en lokal VVS-installatør via Novaindex.com, og der var faktisk mange hundrede at vælge mellem. Jeg nævnte det for Hanne, og hun blev vildt begejstret for tanken om også at få lagt gulvvarme i badeværelset, for hun har også mange gange ladet sig irritere over at træde med bare fødder på det kolde gulv.

Jamen, vil det ikke blive frygteligt dyrt, sagde Hanne, og jeg måtte jo indrømme, at det selvfølgelig ville fordyre projektet en del. Men på den anden side, skal der jo alligevel trækkes vandrør til badekarret, så selv om jeg kan udføre en del af arbejdet selv, slipper vi ikke for at betale håndværkere for noget af arbejdet.

Men sådan noget som at støbe nyt betongulv regner jeg med, at jeg selv kan ordne, ligesom jeg tidligere har haft held med at lægge et nyt klinkegulv i et badeværelse. Men sådan noget som VVS har jeg ikke en døjt forstand på, så der bliver jeg nødt til at trække på professionel arbejdskraft.

Men det får nu være, og vi kan godt få råd til en ordentlig renovering af vores badeværelse, for vi har faktisk i et par år sparet op til vores bryllup, som vi oprindeligt havde planlagt skulle være et brag af en fest. Men nu er Hanne jo gravid, og så har hun ikke mere lyst til det helt store skrud, så vi sparer en masse penge på bryllupsfesten og bruger dem i stedet på at få et lækkert badeværelse.

Nu glæder jeg mig til snart at komme i gang med arbejdet. Kilde: NOVA Index