Ski godt bureau

Så er vi hjemme igen fra vores ksiferie nummer 25, og det er jo lidt af et jubilæum, må man sige. Dette års skiferie var en af de bedste, vi har haft til dato, og det skyldes nok både, at der var SÅ meget sne i Østrig, som vi sjældent har set, og at vi igen i år valgte at rejse med det bureau, der gang på gang har vist sig at være dem, der bare sikrer os den bedste oplevelse. Og det er rejsebureauet Sne & Snö såmænd.

Skiferier med lidt ekstra

Billedet her er faktisk fra Limone – den forrige skirejse, vi var på. Men jeg synes, det er SÅ lækkert et billede, at jeg bringer det her igen.

Det, der gør forskellen for os som ganske erfarne skiturister:

  • De rigtige destinationer
  • De bedste hoteller, pensioner og gasthaus
  • Styr på løjper, liftkort og alt det andet

Alt det med skitøj skal vi nok selv tage os af. Vi vil bare have, at tingene fungerer, at hotel eller pension er, som det er lovet, at vi føler os velkomne og at vi har adgang til en repræsentant, hvis der skulle være behov for det. Bevares – de fleste af diss epunkter kan de fleste rejsebureauer opfylde, men der er nu altid en eller anden knast et sted, ikke? Bare ikke de gange, vi har rejst med Sne & Snö. Måske har vi været heldige – men det er faktisk samme meldinger, vi hører fra alle andre, der rejser på skiferie med dem.

Også korte ture aka weekendski

Vi kan ikke få nok i familien, og heldigvis er vi sådan stillet økonomisk og arbejdsmæssigt, at vi kan tillade os at tage afsted på forlænget weekend mindst en gang i hver sæson. Det er det, der kaldes for weekendski, og det dyrker vi altså også.

Det er først for nylig, det er gået op for os, at vores rejsebureau faktisk også har denne type skirejser på programmet: https://www.skirejser.dk/weekendski

Nu er det sådan, at vi faktisk allerede er parate til en tur, så mon ikke slutningen af februar eller begyndelsen af marts kunne være en mulighed for en weekend på ski. Måske i Østrig?