Der er to ting, jeg gerne vil vide i dag: 1. Hvor meget er salget af tandpasta faldet, nu hvor vi alle skal gå med maske overalt, og derfor ikke har brug for det såkaldte Colgate‐smil? 2. Hvor meget er salget af afslappet sportstøj steget, nu hvor de fleste af os ikke er tvunget til at tage pænt arbejdstøj på, så vi kan overholde forskellige dresscodes? Ja, jeg ved godt, at jeg ikke finder svar på mine spørgsmål i dag. Det vil ikke være muligt for mig at finde salgstal fra forskellige firmaer og brands på en dag. Nogle af dem er sikkert også hemmelige.

Ren mund

Jeg håber dog, at salget af tandpasta ikke er faldet. Det handler jo om, at munden skal holdes ren. Men jeg synes faktisk, at jeg kan ane en tendens hos mange til at sløse lidt med den personlige mundhygiejne. Desværre. Samtidigt er jeg rimeligt overbevist om, at salget af afslappet sportstøj er steget gevaldigt. Jeg mener at kunne huske at have hørt, at salget af leggings er steget og samtidigt er joggingbukser også steget. Netop fordi vi ikke behøver at skulle trække i bukser med bælte eller nederdele. Joggingbukser er nemme at få på, og der er intet, der strammer.

Masser af Nike

Jeg ved også med sikkerhed, at herhjemme har vi da også købt Nike tøj i massevis. Nu ved jeg ikke lige præcis, hvorfor det er tøj fra Nike, vi køber. Det er bare en vane. Og det er faktisk tøj i god kvalitet. Der er ikke nogen dårlige syninger. Stoffet tøjet er lavet af, er bomuld i god kvalitet. Det er nemt at holde, og så er det ikke urimeligt dyrt. Det er muligvis grunden til, at mange af os bruger det. I længden kan det blive lidt kedeligt at se på. Især fordi der er ikke så mange farver at vælge imellem. Og det var faktisk også en af grundene til, at sidst jeg købte t shirts til os, blev det til t shirts fra andre mærker end Nike.

Supreme er fede T-shirts

Jeg købte bl.a. en Supreme t shirt – https://soldout.dk/produkt/supreme-group-t-shirt/ , som har et flot motiv på maven. Den bliver der kamp om mellem tvillingerne. Jeg købte desværre kun én af dem, fordi jeg tænkte, at jeg selv vil gå med den. Men dens motiv er for maskulint. Så jeg skal på nettet og købe en til. Så kan de skiftes til at gå med dem. Og så kan jeg finde en med et lidt mere neutralt motiv til mig selv. Det vil være rart at se os alle gå i tøj, der ikke kun er gråt, blåt eller sort.

Ok, jeg indrømmer det: Jeg smider nok også nogle ensfarvede, grå og blå t shirts i min indkøbskurv, næste gang jeg køber tøj. Det er jo nemme farver at gå med. Og hvem kan aldrig bruge en blå t shirt? Jeg kender ikke nogen i vores familie, som ikke kan. Set fra mit synspunkt, er det også det nemmeste at holde pænt. Der er ikke nogen fare for, at farverne forandres under vasken.