En Magic Wand vibrator er egentlig et massageapparat til ømme skuldre og nakker, og denne type vibrator blev oprindeligt introduceret til det amerikanske marked for 40 år siden. Den har lige siden været favoriseret af ganske almindelige kvinder lige så vel som eksperter, der sværger til denne vibrator – og vi forstår godt hvorfor.

Europe Magic Wand er, hvad nogle vil kalde for en vibrator med stensikker orgasme garanti, og derfor er den ofte fast inventar på orgasme kurser hvor dens simple, men super effektive vibrationer, gør den til et hit.

Sex and the City

Derudover er det en sexlegetøj bestseller i USA og så har den endda været med i hit tv-serien Sex and the City, hvor den evigt sexglade Samantha fortæller, præcis hvad sådan en vibrator er perfekt til.

Men ligesom Samantha i “Sex and the City”, har amerikanske kvinder i over 40 år vidst, at de dybe kraftige vibrationer er yderst velegnet til en helt anden slags massage.

Du kan i videoen herunder se, hvordan den kan benyttes til en mere erotisk stimulering, og vurdere om det er en vibrator, der ville falde i god jord hjemme hos dig eller ej. Rigtig god fornøjelse siger vi bare!

Se videoer og billeder i en sexgynge guiden, klik her, hvor du lander på hjemmesiden Sexgyngen.dk. På denne side vil du få al information om elskovsgynger og sexgynger, blandt andet de mange forskellige sexstillinger.

Vil du prøve Magic Wand i en sexgynge, så venter der dig en lækker overraskelse. Pris: Europe Magic Wand koster fra cirka 399,- og for de penge får du en super effektiv vibrator, der kan tilfredsstille dig på mere end en måde, de næste mange år.

Sådan bruger du Europe Magic Wand:

Magic Wand vibratoren har:

  • Aftagelig blød kugletop, der giver en afslappet massage
  • 6 hastighedstrin – fra let og blid til MEGET kraftfuld og intens
  • CE godkendelse i Europa, som den eneste af sin type
  • Hygiejnisk silikoneknap der er let at fjerne og rengøre
  • En meget lang ledning
  • Mulighed for at udskifte det runde hoved med G-punktsstimulatoren “Genius” der giver ny og anderledes stimulering pga. teksturen