Tectyl er kendt i hele verden

Er du brugtbilforhandler? Hvis ja, så kender du godt reglerne for, hvordan du må videresælge en brugt bil. Du vil naturligvis gøre, hvad du kan for at få mest værdi fra salgene, du laver. Men har du tænkt på, at mange mennesker slet ikke ved, hvad de skal se efter, når de besøger din forretning. De er oftest forelskede i en bestemt model. De har en eller anden idé om, at den bil, du har stående, er den helt rigtige for dem. Du skal hjælpe dem. Det kan godt være, at den model, som de har forelsket sig i, er den rigtige. Det er naturligvis ikke dig, der skal afgøre det. Men du skal gøre dem opmærksom på nogle enkle få ting.

Er den godt vedligeholdt?

En af dem er om bilen, de er interesserede i, er blevet passet godt hos den eller de forrige ejere. Har den fx fået de syn, den skulle have – eller har det været en udgift, du har måttet dække, så du kan sælge bilen lovligt? Har den derudover også fået ekstra pleje, kan man sige. Med det mener jeg, fx om bilen har fået rustbeskyttelse. En bil, der sælges brugt, er som regel et sted imellem 3 og 5 år gammel. Det betyder, at den skal have fået mindst en undervognsbehandling. Er det ikke tilfældet, så er det ikke ulovligt at sælge bilen. Men du får ikke det bedste rygte, hvis du alligevel sælger bilen for dyrt.

Tectylcenter i Odense

Derfor vil jeg anbefale, at du sørger for at have adresser eller telefonnumre til steder, hvor en køber af en af dine biler kan få Tectyl i Odense, hvis det er i det område, din forretning ligger. Med Tectyl mener jeg selvfølgelig undervognsbehandling – eller rustbeskyttelse. Tectyl og rustbeskyttelse er jo næsten synonymer i dag, selvom Tectyl faktisk er et navn på et firma, som fremstiller midler til rustbeskyttelse. Grunden til, at Tectyl er synonym for rustbeskyttelse, er muligvis, at firmaet faktisk fremstiller produkter til formålet, som er miljøvenlige. Og det er jo noget alle tænker på i disse tider: Vi skal passe på miljøet. Men vi skal også passe på vores økonomi. Og kan vi undgå trafikuheld, som er fremkaldt af usikre biler, så skal vi gøre det. Rustbeskyttelse af biler hjælper til sikkerheden på vejene.

Hav styr på det!

Derfor bør du have dit telefonregister klar, når en kunde spørger dig om, hvor han eller hun kan sende bilen til Tectyl i Odense, Aalborg eller Ringsted. Du bør også være parat til at give et lille nedslag i prisen. Kunden forventer jo, at bilen er i tiptop-stand, når hun køber den. Er den ikke det, så kan du regne med, at du får dårlige anmeldelser på diverse platforme. Jeg truer dig ikke. Jeg fortæller dig bare, hvordan virkeligheden er. Folk vil have mest muligt for færrest muligt. Derfor giv dem alt, hvad du kan – og sørg for, at du får en retfærdig pris for den brugte bil, du skal sælge. Du vil se, at forretningen kan blive meget profitabel på den måde.