Klædt på af ASOS

Sommeren står for døren, og det betyder korte kjoler, smukke nederdele, solbriller og cowboyshorts. Jeg har altid gået meget op i mit tøj, for det giver mig en vis selvtillid, at jeg har en fed stil, som andre lægger mærke til. Jeg vil derfor fortælle min historie om, hvordan jeg får råd til at være helt tunet til sommeren.

Findes der egentlig noget bedre end sommer? Jeg tror det ikke. Det er i hvert fald den årstid, hvor jeg størstedelen af tiden går rundt og smiler – når jeg da ikke ligger og smiler i solen. Sommer er noget helt specielt, fordi jeg får mulighed for at nyde mine venners og min families selskab, og jeg kan tage på romantisk tur med min kæreste til stranden.

Der hører mange ting med til sommeren, og for mig er sommertøjet en af de vigtige. Jeg har altid haft et stort ønske om at gå pænt klædt, men særligt om sommeren er der noget fedt ved at kunne vise sit fedeste outfit frem. Det kan dog også være en dyr fornøjelse at få helt styr på tøjet, og jeg har derfor ledt efter billigere måder at gøre det på. Svaret lå dog og lurede på internettet: ASOS. Hos ASOS kan jeg få råd til alle mine ønsker, og jeg går ikke på kompromis med min stil. Priserne er virkelig gode, og udvalget er enormt. Det er endda muligt at få ekstra rabatkoder til ASOS fra Rabatbanditten. Jeg kan derfor roligt sige, at det har været den helt rigtige måde at opdatere min sommergarderobe.

Fede sommersko

Til sommer følger selvfølgelig sommersko, og der er forskellige varianter, man (læs: jeg) har brug for, når de varme måneder kommer. Først og fremmest elsker jeg at gå i sneaks, hvis jeg skal være lidt mere aktiv. Det er oplagt, hvis jeg skal gå tur med pigerne, ned i byen for at hente en is eller måske gå rundt ved vandet. Sneaks skal både være behagelige at have på, og så skal de selvfølgelig være fede at kigge på.

Hos ASOS blev jeg mødt af et stort udvalg af sneaks, som både i mærker og farver varierede meget. Fælles for dem var dog, at priserne var gode, og jeg blev faktisk lidt overrasket over, hvor billigt de kunne gøre det. Jeg købte derfor også to par sneaks, og jeg kunne endda gøre det uden at skamme mig. Jeg brugte nemlig en rabatkode til ASOS fra Rabatbanditten, og jeg endte derfor samlet set med at få to par sneaks til en pris, jeg normalt ville betale for et enkelt par.

Jeg fandt også et par yndige ballerinasko, som jeg i dag bruger flittigt, når jeg skal på stranden eller til en havefest med vennerne. I denne kategori var der næsten et overdådigt udvalg, og jeg havde egentlig kun problemer med at fravælge nogle af dem.

Yndige sommerkjoler

Jeg elsker at købe sommerkjoler, for det minder mig om, at den varme årstid er lige om hjørnet. Jeg var slet ikke klar over, at jeg kunne finde så stort et udvalg af kjoler hos ASOS, som det er tilfældet. Det var nemlig vildt at opleve, hvor mange forskellige typer, jeg kunne vælge imellem, og det gælder både helt klassiske, ensfarvede kjoler, men også de mere farverige med prikker eller mønstre.

Jeg må indrømme, at jeg købte flere kjoler, end jeg havde planlagt på forhånd, men den samlede pris endte faktisk ikke med at overstige mine forventninger. Udvalget var simpelthen for godt til, at jeg kunne modstå dem alle, og jeg købte derfor kjoler, som både passer til strandturen, havefesten og barnedåben. Jeg er meget tilfreds med, at jeg kiggede efter kjoler hos ASOS. Jeg kan også afsløre, at jeg ved kjolerne brugte en rabatkode til ASOS fra Rabatbanditten, som gav mig yderligere procenter.

Jeg har egentlig ofte været skeptisk over for storshopping, fordi jeg har haft indtrykket af, at det bare blev en proces, som skulle overstås. Den fornemmelse har jeg dog slet ikke mere, og jeg er blevet meget positivt overrasket over, hvor stort et udvalg jeg kunne finde hos ASOS. Jeg har samtidig altid mulighed for at sende tøjet retur, hvis jeg ønsker en anden størrelse eller har fortrudt – det er en god sikkerhed.