Det er tid til at omstrukturere hverdagen på kontoret. Og i det hele taget virksomheden. Efter hjemmearbejde i nu godt 2 uger, så kan vi se, at virksomheden fungerer godt – også selv om vi er nødt til at benytte internettet i meget højere grad end sædvanligt. Ja, faktisk har vi set, at nogle af vores medarbejdere er blevet meget mere produktive. Især når de selv får lov til at bestemme, hvornår de vil arbejde. Det er jo bare godt!

Omkostningerne

Det har fået os til at overveje, om vi kan skære lidt i driftsomkostningerne. Det kunne komme på tale, at vi lejer os ind i nogle andre lokaler – måske et mindre kontor. Hvis vi kan sikre, at vores medarbejdere, som fungerer godt med hjemmearbejde, så vil det da være oplagt.

Vi er blevet enige om at undersøge det nærmere. Det vil i første omgang kræve, at vi får et realistisk tal på vores nuværende omkostninger og ligeledes for fremtidige omkostninger, hvis vi lejer os ind i noget mindre.

Rengøring i Risskov

Jeg har derfor været ved at indhente tilbud. Vi kan formindske huslejen med ca. 30% – det er da værd at overveje. Til gengæld, så viser et tilbud, jeg fik fra et selskab, jeg fandt, da jeg søgte efter rengøring Risskov, at udgiften til rengøring vil stige – forholdsvist, med 10%. En flytning af kontoret vil stadigvæk kunne betale sig. Jeg mangler bare lige at finde ud af, hvad det vil koste i transport for os at skulle rejse de ekstra kilometer hver dag. Det er jo vores politik, at vi dækker op til 50% af vores medarbejderes transportomkostninger, hvis de har mere end 8 km til deres arbejdsplads.

Det vil tage noget tid for mig at få et realistisk tal for det. Jeg skal jo først finde ud af, hvor de bor, og så regne på det.