Min kæreste og jeg har besluttet, at vi vil bo sammen. Vi har været sammen i 3 år nu, og vi er stadig meget – jeg siger: ”MEGET” – glade for hinanden. Det bliver dejligt og spændende. Vi har talt meget om det og har også lovet hinanden, at vi vil gøre alt, for at vi ikke ryger ind i en rutine som samboende ægtefolk. Du ved sådan noget med, at arbejdsfordelingen bliver bestemt: Du gør det og det, og jeg gør det og det. Vi har også talt meget om, at vi hver især skal have plads til at se venner og veninder – uden at den anden nødvendigvis også skal ’være med’ til arrangementet. Vi tror meget på, at det handler om at give plads til hinanden og at være tolerante. Også overfor de små fejl, vi allerede har opdaget, at ’den anden’ har.

Flytter til Aarhus

Da vi begge arbejder og har forholdsvis gode indkomster, har vi besluttet at flytte ind i en stor lejlighed inde i Aarhus, som vi fandt i sidste måned. Den er ret lækker, og der vil blive plads til alle vores møbler. Den er faktisk så stor, at jeg vil kunne få mine møbler, der står til opmagasinering i Randers med. De har stået der, siden jeg flyttede til Aarhus for små 4 år siden. Dengang flyttede jeg ind i en lille, bitte lejlighed, fordi jeg havde simpelthen ikke tiden til at finde noget, der passede mig. Jeg skulle flytte meget hurtigt, fordi jobbet, jeg fik, krævede, at jeg startede i ugen efter den sidste jobsamtale.

Kanon flyttefirma

Så dengang handlede det bare om at få tag over hovedet og bevise, at jeg er min løn værd. Firmaet, jeg er ansat i, har investeret i mig og mine evner, og det viser sig, at de er meget glade for den investering. Det var faktisk dem, der hjalp mig med at finde et flyttefirma i Aarhus – nemlig HMS, som kunne håndtere flytningen af de få ting, som jeg nu skal have flyttet til den nye bolig, vi skal flytte ind i.

Min kæreste har ikke nogen møbler, der står til opbevaring. Han er ægte århusianer og har boet i byen hele sit liv. Kun i et enkelt år har han ikke været der. Det var, dengang han rejste til Australien sammen med en kammerat. De besøgte både Australien og New Zealand. Dengang fremlejede han sin lejlighed møbleret, så han har ikke så stor erfaring med at flytte. Det giver os, dog ikke bekymringer. Vi skal bare koordinere med flyttefirmaet.

Masser af god flyttehjælp

De har givet os flyttekasser, og de har sagt, at de kommer og henter mine ting først, dernæst kører de hen og henter min kærestes ting, og så bringer de alt til vores nye bolig. Det lyder faktisk, som en meget logisk plan. Uh, jeg glæder mig altså så meget. Det bliver skønt at få plads. Det bliver vidunderligt at skulle bygge et fælles hjem op. Jeg håber virkeligt, at vi kan holde ud at bo sammen og få et sjovt og kærligt liv her i Aarhus do 🙂