Oplever du at dit hår fedter alt for hurtigt efter hver hårvask, og er du træt af at skulle vaske håret alt for mange gange hver uge for at holde fedtproduktionen i din hovedbund nede? Det er der heldigvis råd for, som ikke inkluderer hverken shampoo eller conditioner.

Find den bedste tørshampoo

Med den rette tørshampoo kan du nemlig få rent og lækkert hår i løbet af ingen tid – som tilmed vil tilføre håret fantastisk volumen. Vil du spare penge på det skønne produkt, kan du med et medlemsskab til siden Luxplus.dk få mange fantastiske tørshampooer med store besparelser. På den måde kan du være sikker på, at du altid har penge til at købe lige præcis den variant som du bare ikke kan undvære.

Tørshampoo til mørkt hår

Har du et mørkt hår, så føler du måske at en almindelig tørshampoo, kan skabe et hvidligt eller gråligt skær i dit hår som du gerne vil undgå. På Luxplus.dk er der heldigvis også skønne tørshampooer til alle brunetterne. Du kan nemlig få tørshampooer, som er tilsat mørk farve, så du slipper helt for problemet med de hvide plamager i hovedbunden. Tørshampoo med mørk farve benyttes på præcis samme måde som en almindelig tørshampoo og vil give dig samme rene og fantastiske følelse i løbet af et øjeblik.

Sådan skal du bruge tørshampoo

For det første skal du sørge for at dit hår er helt tørt, før du kaster dig ud i at bruge en tørshampoo. Ikke engang fugtigt- eller svedigt hår efter træning kan anbefales, da produktet vil klumpe på grund af fugten fra håret. Så regel nummer et – brug altid din tørshampoo i et helt tørt hår.

Når du vil bruge din tørshampoo, er det en god ide at dele håret ind i forskellige sektioner, så produkter bliver fordelt ligeligt rundt omkring i hovedbunden. Når du er klar, sprayer du blot tørshampooen mod hårrødderne i en afstand på ca. 20 cm. Påfør lidt ad gangen. Hellere starte ud med en mindre mængde, hvorefter du kan tilføre håret mere produkt, hvis du føler det trænger.

Når du synes håret har fået tilført den rette mængde produkt, skal du lade tørshampooen hvile i håret i 1-2 minutter før du kører fingrene igennem manken for at fordele produktet bedre eller rede det igennem med børsten. Det er en god ide at gøre begge dele både for at skabe mere volumen omkring hovedbunden, men også for at få produktet fordelt jævnt ud i håret, så tørshampooen ikke er synlig i dine lokker.

Efter disse enkle trin skal du ikke længere bekymre dig om fedtet hår og hvornår du skal sætte tid af til din næste hårvask, den kan du med en tørshampoo klare på ganske få minutter. En tørshampoo kan du have med i tasken, hvis du er på farten og ønsker at friske dit hår op, hvis du skal til et arrangement eller blot ønsker at give håret et friskt boost.

Som sagt kan du få alle de skønne tørshampooer til både lyshårede og mørkhårede på siden Luxplus. Tjek udvalget ud og find den tørshampoo som passer perfekt til lige netop dig og dit hår.