Meget at spare på kontorartikler

Jeg har arbejdet hjemme fra i efterhånden 20 år, og det er stadig fantastisk for mig at gøre. Jeg ved godt, at mange ikke har det så nemt med det, og er der små børn i familien, er det vist nærmest en umulighed at gøre. Men den slags har jeg ikke, så for mig har friheden og fleksibiliteten altid været en gave. Bevares – det kræver da disciplin, men det er nu ikke noget, jeg nogensinde har manglet. På trods af de mindre forhold, har jeg erfaret, at selv driften af et hjemmekontor kan være bekosteligt – og at der er ganske mange penge at sprae ved at tænke sig om. Og ikke mindst ved at købe ind det rigtige sted. Det sted har jeg – efter at have prøvet mange – endelig fundet!

Kontorartikler i bredeste forstand

Jeg købte i flere år mine forskellige kontorsager rundt omkring, hvor det lige var belejligt. Men det fik en ende for et lille års tid siden, da en af mine venner i en sidebemærkning fortalte mig, at han havde fundet en webshop, der har (næsten) alt til kontoret. Og jeg spidsede øren, for min ven er – uagtet han er det dejligste menneske – en af de mest påholdende mænd, jeg kender. Han bruger ikke én kron emere på noget, end han er nødt til, så hvis han er tilfreds med en leverandør, ved jeg, at priserne er i orden.

Og jeg tog så først et besøg på webshoppen på https://papirogblaek.dk/ – og siden en telefonsnak med ejeren, der hedder Lars og er en morderligt flink og kompetent herre. Efter den snak var jeg ikke i tvivl – det var her, jeg skulle handle fremover!

Blækpatroner – den evige pine

Vi, der bruger blækbaserede printere, ved, at det der med at købe blækpatroner er en evig kamp. Hvor skal man købe dem? Skal det være originale blækpatroner? Kan man bruge refills? Og meget andet.

Også der har Papir & Blæk vist sig at være stedet. De har en fin funktion på deres hjemmeside, der gør det ret nemt at finde blækpatroner til netop den printer, man nu har:

 

Blækpatroner
Funktion til at finde blækpatroner

Det er jo nemt så, og priserne er helt, som jeg forventede: I bund 🙂