Udvikling af websider

Jeg ved ikke med dig, men jeg kan stadig huske dengang, da der groft sagt var to lejre blandt dem, der kendte til og forstod internettet. Den ene lejr var purister, der udviklede i Microsoft Notepad og skiltede med det (fordi de så kunne vise alle andre, at de faktisk kunne skrive i HTML). Den anden lejr benyttede sig af programmer som for eksempel Microsoft Frontpage, der i øvrigt var et ualmindeligt elendigt program. Siden er der sket rigtig meget indenfor webudvikling.

CMS ud af boksen

Meget ofte kan et færdigt CMS (Content Management System) klare ærterne – faktisk kan de færdige systemer løse langt de fleste opgaver, som de er. Det er især i dag WordPress, der er ledene, og det er da også muligt at bygge rigtig meget op på denne platform. Nogle gange er behovene bare således, at der skal udvikles helt fra bunden – mere eller mindre. Og det er her, at der er brug for den gode gammeldags UDVIKLER, der kan sit kram fra A til Z. Det er folk som for eksempel Kim Tetzlaff: https://plus.google.com/u/0/+KimTetzlaff

Uden hestekræfter går det ikke

Kim Tetzlaff er primært kendt for sine næsten magiske evner med hastighedsoptimering.

Men hvad er det egentlig for trolderier, en mand som Kim Tetzlaff bedriver? Han arbejder bl.a. med at forkorte de scripts og andet, der fylder på en hjemmeside. Og via justeringer af serveren og andet godt, kan han i nogle tilfælde mere end halvere den tid, det tager at indlæse en hjemmeside.

Han er specialiseret i flere platforme – lige fra WordPress til Magento, Drupal, Presta Shop og naturligvis håndbyggede løsninger.

Søgemaskineoptimering og hastighed – hvorfor?

Hele baggrunden er faktisk ganske naturlig. Jo hurtigere en hjemmeside svarer – jo bedre en oplevelse er det for brugeren. Og derfor vil Google gerne belønne hurtige hjemmesider ved at placere dem bedre, for når de gør det, oplever brugerne, at hjemmesider, de har fundet i Google, er de bedste. Og så fastholder Google dem som brugere. Ja – så enkelt er det faktisk.

Nu ved du en smule om baggrunden – og jeg er sikker på, at har du særlige ønsker til en webløsning, er Tetzlaff altid parat med et løsningsforslag og et tilbud.