Jeg har lige opdaget Fodboldgolf – og det er sjovt

Fodboldgolf er en fremragende aktivitet til familien, til en gruppe venner, til kollegaerne eller blot til at ryste nogle sammen. Bolden skal i hul i færrest antal spark. Det er derfor muligt for alle, uanset niveau, at kunne konkurrer jævnbyrdigt. Der kan være forhindringer på en fodboldgolfbane, som man skal forbi, men her er der også nemme måder, så selv de ikke så gode, kan komme med og følge med vennerne. Fodboldgolf giver mulighed for at afprøve den velkendte sport i en ny konkurrenceform. Aktiviteten er blevet mere og mere populær, og der er derfor opstået flere og flere baner rundt omkring. Du behøver derfor ikke særlig langt, for at finde et sted hvor du kan spille fodboldgolf. Du kan som oftest også læse lidt om banerne på nettet. Der er nogle der er større og mere imponerende end andre baner, men uanset hvor du spiller fodboldgolf, så er det sjovt. Prøv bare at kigge her.

Mange bliver ekstremt overrasket over hvor sjovt fodboldgolf egentlig er. Mange har stadig ikke haft mulighed for at prøve denne utrolig sjove aktivitet. De bliver derfor enormt overrasket, og flere finder ud af at fodboldgolf egentlig er rigtig sjovt. Det kræver ikke det store at kunne spille det, reglerne er rimelige basale, og man kan derfor samle en større mængde mennesker, på trods af alder, fysik og andre faktorer. Fodboldgolf henvender sig til stort set alle, og især familier finder det sjovt. Det er også en fortrukken aktivitet for grupper af drenge, som lige skal vise deres færdigheder.

Jeg vil også prøve fodboldgolf – hvor?

Hvis du tænker at fodboldgolf lyder vildt sjovt, men du ikke ved hvor du kan spille det, så frygt ej, for der er en løsning på dit problem. Fodboldgolfs stigende popularitet har medført at der er åbnet flere og flere baner rundt omkring i Danmark. Nogle med mange huller, andre med kun nogle få. Du kan på internettet søge efter fodboldgolf baner i Danmark, og se hvor de ligger tættest på dig. Du kan som oftest også finde nogle informationer omkring banen, hvor stor den er, hvilke former for huller etc.

Hvordan spiller man fodboldgolf?

Det er rigtig nemt at spille fodbold golf, og det er en af grundene til at det har så stor en målgruppe som det har. 10 årige drenge vil elske at komme ud og konkurrere med en ven og familien i hvem der er den bedste. De 18 årige gutter vil også finde glæde i en dag på fodboldgolfbanen. Det er de samme regler som golf, altså at bolden skal i hul i mindst slag, men det er med spark i stedet. Hullet bolden skal i, er selvfølgelig gjort større så der er en chance.