Gaven til dig der vil være sund

I min evige jagt på viden om at blive slank, sund og forhåbentlig leve både længere og bedre, er jeg stødt på en hjemmeside (og webshop), der må siges at være nærmest paradis for sådan en som mig! Det er “Sund og slank med Alun“, jeg taler om her. Det er en skøn hjemmeside med masser af ny viden om ernæring, sundhed, personlig udvikling og mere til. Det hele er yderst enkelt sat op, så det er nemt at finde rundt i de enormt mange og gode artikler.

Hvad kan man så på alun.dk?

Egentlig bør du selv tage på opdagelse der, men jeg vil gerne give dig nogle fif med på vejen. Først og fremmest skal du vide, at navnet faktisk er ejerens fornavn – han hedder Alun Biggart og er oprindeligt fra Skotland. Han har i mange år forsket i ernæring og alt, der relaterer til at leve sundt, længe og godt UDEN at det hele skal blive for surt.

På alun.dk kan man dels gå på opdagelse i den ret store webshop, der sælger produkter, kurser og andet spændende. Man kan også starte (og det anbefaler jeg faktisk) med at fordybe sig lidt i nogle af de yderst lærerige og velskrevne artikler. Du finder artikler om så forskellige emner som personlig udvikling, vejrtrækning, kost, træning og meget mere.

Er der tale om endnu en ny “kur”?

Nej, det er der bestemt ikke. Det, som Alun beskriver i relation til sund kost, slankemad etc. er det samme, som for eksempel beskrives her: Proteinrig kost – skær ned på kulhydrater og undgå sukker. Og det er jo helt basalt og efterhånden den mest anerkendte metode til et varigt vægttab ned til en sund vægt.

Jeg synes faktisk, at du skal gå på opdagelse på alun.dk selv – og husk, at du kan bruge timer der på de mange gode artikler!