Apple TV-boks

Pyh ha, det blev noget af en udskrivning, da jeg i fredags tog hul på årets julehandel. Min kone og jeg var blevet enige om, at vores datter, Louise, i år skulle have sit store ønske om en julegave opfyldt, så vi vil bøje os og give hende den iPad, som hun i langt tid har plaget om at få.

Vi synes nu nok, at der en lidt flot gave til en pige på otte år, men der er en del af hendes veninder, der har sådan en, så vi har altså valgt at bøje os for hendes store ønske.

Det var nu også en medvirkende årsag til vores beslutning, at en elektronikforretning her i byen annoncerede med nogle meget store prisnedsættelser i forbindelse med udsalget på Black Friday, som efterhånden flere og flere forretninger bruger til at skyde julehandelen i gang.

Et af de gode tilbud var ifølge annoncen netop en iPad, som var nedsat med mere end 500 kroner, og så gør det ikke så meget, at den kun er af næst nyeste generation, for Louise skal stort set kun bruge den til at spille på.

Da jeg var på udsalg i elektronikforretningen valgte jeg også at købe en julegave til min kone og mig selv. Vi har i et stykke tid talt om, at det ville være dejligt, hvis vi kunne se fotos og afspille videoer fra vores smartphones på fjernsynsskærmen, så jeg valgte at købe den Apple TV boks, der blandt andet netop sørger for den mulighed.