Rengøring er for professionelle

Enhver idiot kan sgu da gøre rent, så hvorfor skulle vi betale en masse penge for rengøring? Det var meldingen, som min direktør kom med blot tre dage efter, han var startet i stillingen. Og han var en stædig rad, så han hyrede en eller anden amatør, der skulle forestille at gøre rent. Allerede efter en måned, var der så beskidt og ulækkert i kontorerne og på toiletterne, at medarbejderne var ved at lave en revolution. Og vinduerne… De lignede noget, der var pudset i leverpostej!

Til sidst måtte Einar (direktøren) give efter for presset fra medarbejderne, og han satte mig til at finde en god leverandør af rengøring her i Nordsjælland. Det var valg var ikke så svært – og vi endte med at vælge P.A. Rengøring: http://www.rengoringsfirma.dk/

At valgte ikke var svært, skyldes, at jeg tidligere har været involveret i at skulle finde gode rengøringsfirmaer på Sjælland, så jeg har allerede været gennem processen med at sortere skidt fra kanel så at sige.

I øvrigt er der ikke så mange rengøringsfirmaer, der også tilbyder professionel vinduespolering, og det var helt klart et krav fra vores side. Det gør P.A. Rengøring jo: http://www.rengoringsfirma.dk/vinduespolering.html

God rengøring betyder noget!

Lad mig med det samme sige, at effekten af at skifte til et professionelt og godt rengøringsfirma ikke udeblev. De startede ud med en dybderengøring, der var yderst tiltrængt – og allerede efter en uge var der flere medarbejdere, der udtalte, at de ganske enkelt havde det bedre! Mange havde døjet med let allergi grundet den megen støv og de ret ulækre faciliteter – og nu, hvor alting var skinnende rent og lækkert, kunne de mærke en væsentlig forbedring i deres velbefindende.

Og Einar direktør? Ja han er såmænd også ganske godt tilfreds nu, for selvom vi betaler mere for rengøring nu, er alting bare så skinnende rent og lækkert, at det influerer på humøret. Og det er altså vigtigt!

Moralen i denne historie må være: Du får, hvad du betaler for. Og hvis du ikke vil betale, får du skidt – sådan helt bogstaveligt!