Rejse til London eller helt til USA?

Min far var vældig godt tilfreds, da han sidste år en aften ringede og fortalte, at de havde fået solgt deres hus meget hurtigere, end de havde turdet håbe på. Det var nok lidt vemodigt for mig, for det var jo mit barndomshjem, mine forældre nu havde solgt.

Men nu er de begge gået på pension og havde ikke lyst til mere at vedligeholde det ret store hus. Og så nævnte min far, at de jo nu havde en hel del ledige penge, så hvis jeg havde brug for noget i form af forudbetalt arv, skulle jeg bare sige til.

Nej tak, sagde jeg med bestemthed i stemmen. Nu skal I nyde livet og komme ud at se jer lidt omkring, for det har I ikke været gode til i mange år. Og til min store glæde fortalte min far, at han netop havde købt flybilletter til USA, for nu ville de tage over og besøge min onkel, der har boet i USA de seneste mere end 30 år.

De havde en god tur til USA og fik helt sikkert blod på tanden med hensyn til rejser, for et par måneder senere fortalte mine forældre, at de havde købt et par flybilletter til Berlin, for de havde længe ønsket at se, hvordan den tyske hovedstad har ændret sig siden genforeningen.

Der kommer også noget godt ud af det for min kone og mig, for nu har mine forældre købt flybilletter til London- købt her http://www.rejsepriser.dk/flybilletter/storbritannien/london/ til os alle fire, så vi kan tage på juleindkøb sammen.