Cykel Tights

Det føles næsten som om, man har taget doping af en eller anden art, fortalte Asger, som er et af de medlemmer af cykelklubben, som jeg ofte træner med, for nogle måneder siden. Han hentydede til sine nye cykelshorts, som ret beset slet ikke var shorts, men derimod et par tights, som cykelryttere nu i mange år har anvendt. Han er en stor fan af denne netbutik: http://cooltights.dk/

Det, der efter Allans mening, var det epokegørende ved hans nye tights, var den kompressions effekt, som de stramtsiddende bukser yder på musklerne. Jeg kan ganske enkelt klare bedre præstationer, når jeg har dem på, fortalte han. Det var et par tights af mærket Under Armour, han havde købt, og han var ovenud begejstret for dem.

De var nu også smarte at se på, selv om de var ganske almindeligt ensfarvede, men pasformen så ud til at være god, så jeg overvejede at købe et par magen til.

Så jeg kørte ind til den sportsforretning, hvor jeg normalt køber den slags udstyr, og forretningens indehaver, som jeg kender ganske godt, kunne da også godt anbefale disse tights til mit brug. Men du skal gøre dig klart, at du kan få endnu bedre kompressions effekt med et par 2XU tights, men så må du også finde dig i at betale lidt mere.

Jeg tyggede lidt på det, for det fabrikat, han anbefalede, var faktisk flere hundrede kroner dyrere end de mest gængse mærker, men jeg valgte at flotte mig, og jeg købte et par lange, der dækker hele benet, for vinteren nærmer sig.