Professionel full service rengøring

Rengøring – alene ordet får det til at løbe koldt ned af ryggen på mange. I private hjem er det en sur opgave, der skal overstås – men i virksomheder er det en ekstremt nødvendig opgave, der i langt de fleste tilfælde bør overlades til professionelle. En arbejdsplads bliver hurtigt støvet og beskidt, og afhængigt af typen af virksomhed kan der være andre forhold end bare det visuelle rengøring, der tæller. For eksempel i butikker med fødevarer, hvor der er anderledes skrappe krav til hygiejnen. Og derfor bør den slags overlades til professionelle, der kan sikre en kvalitativt god løsning. Erhvervsrengøring af høj kvalitet betyder faktisk bedre indeklima og færre sygedage hos personalet! Det kan virksomheder som for eksempel http://www.kvalitetsrengoring.dk/ tale med om.

Nogle arbejdspladser er de rene bakteriebomber

Kontorer med tilgang af kunder for eksempel: Forestil dig, hvor mange mennesker, der dagligt kommer og afsætter bakterier far deres hænder, som de måske ikke har været så flinke til at vaske… I influenzasæsonen er det en sikker vej til en lynhurtig spredning af virus, der kan lægge et helt firma ned, når medarbejderne melder sig syge samtidigt.

Toiletterne og vandmaskine, kaffemaskine etc. er andre steder, hvor der hurtigt opbygges millioner af bakterier, der kan sprede sygdomme og give infektioner. Derfor er en professionel erhvervsrengøring en forudsætning for at skabe et helbredsmæssigt godt miljø på et kontor. Ikke mindst i disse år, hvor allergier efterhånden er almindelige alle steder.

Mere end gulvvask og støvsugning

En professionel erhvervsrengøring handler om meget mere end blot at rengøre overflader. Det handler også om for eksempel tæpperens, linnedservice og vinduespolering. Sidstnævnte er nok mere kosmetisk, men helt ærligt: Hvad synes du selv, at grimme og beskidte vinduer signalerer om en virksomhed?

En anden del er miljøet! Hvilke rengøringsmidler anvendes? Er de allergivenlige? Har de minimal miljøbelastning? Og lidt mere perifært: Hvor lokalt er det rengøringsfirma, du benytter? Jo mere lokal – jo færre kørte kilometer med deraf følgende CO2 udledning, skal der til.

Forestil dig blot, hvis samtlige virksomheder i for eksempel København valgte et lokalt rengøringsfirma. Det vill edramatisk påvirke det kørte antal kilometer i biler, der jo – trods moderne vognpark – belaster miljøet og fylder på vejene.

Saglige tilbud på rengøring

Et andet vigtigt område er sagligheden og grundigheden, når der skal indhentes tilbud på erhvervsrengøring. Er tilbuddet udførligt? Er alle ønskede områder og rengøringstyper med? Hvad er merprisen for for eksempel en jævnlig tæpperens og/eller vinduespolering? Fremgår det af tilbuddet, om der benyttes miljøvenlige og allergivenlige rengøringsmidler?

Jo – der er ganske mange forhold at tage i betragtning, når der skal vælges en leverandør af professionel erhvervsrengøring – hvad enten det er i København eller et andet sted i Danmark. Tjek din leverandør!