Hvem bærer Skull smykker?

Først og fremmest: Skull er et kranium, og derfor er Skull smykker smykker, der har et kranium som en væsentlig designdel. Det er typisk smykker til mænd, der findes i denne genre. Et godt eksempel er smykkebutikken Marjoe, der er specialiseret i herresmykker. De har et ganske stort udvalg i Skull, og derfor har de uden tvivl også en stor kundegruppe blandt lige præcis det segment, der foretrækker Skull herresmykker. Faktisk et godt eksempel på, hvordan en online butik kan segmentere sig og få masser af succes.

Eksempel på et Skull smykke

Her ser du et enkelt eksempel på et Skullsmykke – billedet er fra marjoe.dk:

Skull smykke fra marjoe.dk

Om man nu er til den slags eller ej, det er jo helt individuelt. Men fakta er, at det er stadig mere almindeligt, at mænd bærer smykker generelt, så hvorfor ikke også have et udvalg til dem, der ynder den slags nichesmykker?

Succes med smykker til mænd

At markedet er der, og at det er voksende, er der ingen tvivl om. Et godt eksempel er førnævnte danske netbutik – marjoe.dk – der efter at have indtaget det danske smykkemarked er udvidet til andre lande også:

 www.marjoe.se www.marjoe.no www.marjoe.nl www.marjoe.co.uk og www.marjoe-herrenschmuck.de

En ganske imponerende vækst og et godt eksempel på de små successer med eksport, der bare ikke rigtig finder omtale i de danske medier. Der findes jo et hav af gode hsitorier om danske netbutikker, der udvider forretningen til nabolande og har succes med det – men det er altså stort set kun de store virksomheder, der omtales.

Er der regionale forskelle på mænds smykker?

I følge vores oplysninger er det især i hovedstaden og ditto i de andre lande, at særligt Skull smykkerne sælges. Der synes også at være en overvægt i hovedstæderne og de større byer, når det handler om mænd, der bærer smykker. “Ude på landet” er det ikke nær så almindeligt, og faktisk er det nogle steder ilde set, at mænd bærer smykker. Det opfattes som fimset eller feminint.

Faktisk er det noget pjat, for de forfædre, hvis maskulinitet vi ofte praler med – nemlig vikingerne – bar jo smykke ri stor stil. Og der er vist ingen , der beskylder de krigeriske vikinger for at være andet end stærkt maskuline?

Folkene bag Marjoe:

2014-06-02_14-03-23

Hvad med dig? Bærer du smykker?