Max Mardorf Home Hvidovre

At skulle sælge sit hus i disse tider er for de fleste en nervepirrende proces at gå i gang med. Hvor meget kan jeg få for mit hus? Og hvis jeg købte i midten af sidste årti – hvor meget mon jeg så skal tabe på det? Ejendomsmæglere i dag er udsatte for mange og bekymrede spørgsmål fra de mennesker, der vil sælge, og Max Mardorf fra Home i Hvidovre er ingen undtagelse. Han skal – som de fleste andre ejendomsmæglere – beherske kunsten at afpasse en sælgers ønsker om slagspris med den øjeblikkelige situation på markedet. Og her er erfaring altafgørende – på flere plan.

Den erfarne ejendomsmægler

Når en husejer ønsker (eller er tvunget til) at sælge sit hus, er det en selvfølge, at han ønsker den højest opnåelige pris for huset. Men mange har ganske urealistiske forventninger, og ofte er der et stykke vej mellem ønsket og så lige netop den højest opnåelige pris. Max Mardorf er foruden ejendomsmægler også valuar og dermed yderst kvalificeret til at værdisætte en ejendom. Og en værdisætning handler om meget mere end blot selve huset og dets indretning.

For eksempel spiller beliggenhed (udsigt, støj m.m.) ind, ligesom de lokale skoler og deres kvalitet kan være en faktor. Også potentielle nye anlægsarbejder har en stor betydning. Hvem ønsker at købe et hus på en fredelig villavej, der få år senere får en motorvej i baghaven?

Max Mardorf, Home i Hvidovre

Lokalkendskab er afgørende

Netop kendskabet til det lokale samfund er afgørende for en ejendomsmægler, og når det gælder Max Mardorf, må det siges at være på plads. Han har været ejendomsmægler i Hvidovre i 26 år, og han er ivrigt engageret i det lokale samfund. Han ved om nogen, hvad et hus kan og må koste.

Hvis du har lyst, kan du besøge Max Mardorf her: