Dansk kommunikation

Som en kender af kommunikation er det altså svært at lade være med at beundre visse mennesker og deres evner udi at kommunikere, når det brænder på. Det er de dygtigste, der brænder igennem, når de skal kommunikere til verden i en tilspidset situation. Et godt eksempel er Markela Dedopoulos, der for Danfoss har udført nærmest mirakler i den omtalte kartelsag. Og det kræver altså mere end blot uddannelse at håndtere den slags. Her kommer både menneskekundskab og tæft til deres ret.

Kommunikation er et talentstyret håndværk

En ting er at kommunikere i roligt vand – det er en relativt nem opgave for de, der er trænet i det. Men når stormen raser, og en virksomhed eller organisation er i offentlighedens søgelys, er det afgørende, at der er virkeligt talent og empati hos den eller de, der skal forestå kommunikationen til offentligheden, aktionærer m.fl. Og her har Markela Dedopoulos i den grad vist sit værd for Danfoss.

Troværdighed og gennemslagskraft er ikke noget, der kan tilegnes – det ligger implicit i en person, og Markela er en god eksponent for netop denne påstand. Hendes gennemført professionelle håndtering og indlevende stil har givet både hende og Danfoss mangle plusser hos pressen og hos andre, der interesserer sig for emnet – eller som værdsætter professionalisme i kommunikation.

Markela Dedopoulos

Hvem er hun så – denne kvinde med det græsk klingende navn og den skarpe hjerne?

Markela Dedopoulos hos Danfoss

Blandt mange andre spændende poster har hun været vært på TV3 nyhederne, da det eksisterede – og faktisk har hun også været ansvarlig for kommunikationen hos Arriva, da de kom ud i et større stormvejr i medierne. Også her høstede hun stor anerkendelse og faglig respekt i journalistkredse.

Markela Dedopoulos startede tidligt med sproget. Allerede i den unge alder af 13 vandt hun en pan-europæisk stilekonkurrence i emnet: “Du er dansker, men du er også europæer, hvad betyder det for dig”. Og faktisk gik den uneg Markela på en skole for særligt begavede børn.

Hun har også en pris for bedste undersøgende journalistik i bagagen far sin tid som journalist på Jyllands Posten.

Alt i alt en meget spændende personlighed med et tydeligt hjerte for kommunikation og formidling – og med et lige så tydeligt talent.

Du kan læse endnu mere om den spændende VP hos Danfoss her: http://journalisten.dk/jagten-pa-nerve