Lækre leggings

Min mand kiggede på mig med en noget betænkelig mine, da jeg her i eftermiddag kom hjem efter en lille indkøbstur inde i byen. Jeg havde sagt til ham, at jeg bare skulle ind for at købe nogle småting, men jeg var væk i næsten tre timer og kom slæbende med to ret store indkøbsposer, så han har nok tænkt, at jeg havde brugt en forfærdelig masse penge.

Det var nu ikke så slemt, og da han opdagede, at jeg også havde købt noget til ham, blev han vist lidt mildere stemt. De fleste gange er det mig, der køber tøj til ham, når det ikke lige drejer sig om lange bukser eller jakkesæt, som jo helst skal passe i størrelsen. Derimod står jeg for indkøb af stort set alt andet til ham, for han vil alligevel gerne have mig til at godkende designet, hvis han for eksempel skal have en ny skjorte.

I dag var jeg taget ind til byen med det formål at købe et par nye leggings til mig selv. Sagen er, at vi i morgen skal til et lille haveparty hos min bror og svigerinde, og de har bekendtgjort, at der skal grilles og spises på deres overdækkede terrasse uanset, hvordan vejrguderne opfører sig.

Og vejrudsigten truer med lidt køligt vejr i morgen aften, så jeg har besluttet mig for, at jeg trods årstiden skal have et par leggings på for ikke at komme til at fryse for meget, og da jeg alligevel trænger til et par nye, tog jeg altså ind til byen.

I den forretning, hvor jeg ofte handler, har de tøj til både kvinder og mænd, og jeg kender et par af ekspeditricerne ganske godt efterhånden, og hende, der ekspederede mig, fortalte så, at hun havde noget helt nyt, hun gerne ville vise mig. Der var tale om bambus leggings, som jeg vist perifert har hørt om for nogen tid siden men ellers ikke kender så meget til.

De var meget lækre og bløde at føle på, så jeg valgte at prøve dem, og ekspeditricen fortalte mig, at når vi kommer til den koldere årstid, så burde jeg nok også prøve bambus strømper, for de er ifølge hende meget lækre at have på.

Hun er åbenbart en ganske dygtig sælger, for hun kunne huske, at jeg også ofte har købet noget til min mand hos hende, så hun ville absolut viste mig nogle boxershorts, som de kort forinden havde fået med i sortimentet.

Jeg kunne godt mærke på dem, at de også føltes usædvanligt bløde i stoffet ligesom mine nye leggings, så jeg valgte at købe to par til min mand, og jeg besluttede mig på stedet for, at han i hvert fald ikke skal vide, at der er tale om bambus herre tights, før han har gået i dem i nogle dage, for ellers risikerer jeg, at han tager afstand fra dem med det samme. For jeg må nok indrømme, at han af og til kan være lidt konservativ, hvad tøj angår.