Det var en spændende oplevelse at besøge en konsulent i mode og stil. Jeg har altid vidst, at jeg ikke havde  forstand på, hvilke snit og farver der klæder mig, og hvilke accessories der passede til mit outfit og mit udseende. Så nu skulle det være, jeg trængte til professionel rådgivning, så jeg i fremtiden kunne undgå impulskøb og køb af tøj og smarte smykker, som jeg ikke fandt mig vel tilpas i.

Det tog ikke konsulenten lang tid at give mig råd om, hvilket snit og hvilke farver der ville klæde mig bedst, og jeg var overrasket over hendes ekspertise, da hun viste mig forskellige modeller af jeans, kjoler og sko. Jeg kunne pludselig se, at det  var min stil, som jeg havde drømt om, men ikke haft mod til at købe.

Find en lokal smykkebutik og guldsmed hos Novaindex: https://novaindex.com/dk/guldsmede-og-smykkebutikker

Turen kom derefter til valg af accessories, og jeg blev gjort bekendt med, at jeg altid skulle vælge sølv smykker på grund af min lidt mørke hudfarve. Hvis jeg ville bruge en halskæde af sølv, ville det stå bedst til mig, hvis smykket var kraftigt og gerne med ciseleringer og perler.

Jeg nævnte, at jeg næsten kun havde smykker i guld, fordi jeg altid havde troet, at det var bedst til mig. De kan sælges, sagde hun, og så får du råd til en del nye sølvsmykker, som du helt sikkert vil bruge oftere end guldet, du har liggende hjemme i smykkeskrinet.

Nu har jeg solgt det meste af guldet og er på vej hen for at afsøge markedet for sølvsmykker.