Hvem ejer ikke sportstøj

Kender du en person på din egen alder, som ikke ejer et eneste stykke sportstøj? Nej, vel, det gør jeg heller ikke. Det er, som om alle har mindst én sports-T-shirt. Den kan være til at løbe i, eller til at spille fodbold eller tennis i. Den kan være svedabsorberende. Den kan også være lavet af et materiale, som gør, at huden kan ånde, så du ikke føler sveden på ryggen.


En af de største fordele ved sportstøj er, at det ofte er lavet i en udskæring, så både mænd og kvinder kan bruge det samme stykke tøj. Om end der naturligvis er decideret sportstøj til mænd, der er billigt.

Jeg kommer ofte selv til at ’låne’ en af min store søns T-shirts. Især når han ikke gider at hjælpe mig med at hænge vasketøjet op, og jeg har svedt i alle mine egne og ikke har noget rent at tage på. Han nu altså også alt for mange T-shirts. Vi må vist se at få smidt nogle væk, selvom han ikke er meget for det. Han bliver sådan meget begejstret for et par enkelte T-shirts, som han kan bruge i mange måneder.

Sportstøj til store piger

Sportstøj i store størrelser til kvinder er meget populært og bruges ikke kun til sportsaktiviteter. Det bruges i den grad også til hverdagsbrug. Det er praktisk og behageligt at have på. Det ser også pænt ud.
Ofte bruger jeg selv en sportsjakke, når jeg cykler hen til supermarkedet for at handle. Det kan være lavet i diskrete farver, så man ligesom blender ind i gadebilledet – men sportstøj kan også været lavet i fosforescerende farver, så man vækker opsigt, og helt sikkert også bliver set, når det er mørkt.

Men en af det allerstørste fordele ved sportstøj er, at der ikke er noget, der strammer. Bukser er ofte lavet med elastik i taljen, så det passer til kroppen, og jakker kan have elastik ved håndleddet og halsen, så der lukkes for vinden, så man ikke fryser. Dertil kommer, at det også kan være lavet af det der materiale, som kan strækkes, stretch, så det passer sig til kroppen.

Fordi tøjet ikke nødvendigvis er så dyrt, så er det nemt at komme til at købe. Det følger moden med farver og prints og som sagt, fordi snittet på det ofte er unisex, så er det ofte en god ’undskyldning’ for at komme ud og ose. ”Jeg skal lige se de her sportsbukser” er en bemærkning, jeg tit hører nede i storcenteret.

Jeg har lagt mærke til, at ofte så er der gode tilbud på sportstøj. Især når det drejer sig om sportstøj til damer. Forleden købte jeg selv tre sports-T-shirts på tilbud! Det var ikke meningen, men tilbuddet var for godt til, at jeg kunne lade være. Og så var det T-shirts fra et af de her mange brands, man gerne vil have, fordi man ved, det er god kvalitet.

Ja, sportstøj følger moden, er billigt, holder i lang tid, nemt at vaske, og det skal ikke nødvendigvis stryges. Det sidste, det er en stor fordel hjemme hos mig. Det er simpelthen for meget at skulle stå der og stryge 30 T-shirts om ugen. Så hellere lære sig selv at hænge det op og folde det pænt sammen, så der ikke kommer, mærker fra klemmerne og massevis af ’rynker’.