Bed and Breakfast er hurtigt og nemt når man er på farten

Bed and Breakfast er et populært valg blandt mange rejsende. Ikke mindst fordi det oftest er en del billigere end at bo på hotel, men også fordi de findes næsten alle steder, man skulle komme forbi. Langt de fleste Bed and Breakfast er privatejede, hvor ejeren udlejer en del af sin egen bolig. Derfor er priserne også det lavere, end hvis man vælger et hotel, så det er en rigtig god mulighed, hvis man gerne vil spare nogle penge. Desuden får man ofte et måltid med i prisen, typisk morgenmad, hvilket navnet også antyder.

Bed and Breakfast har opnået stor popularitet, blandt andet fordi det er langt hyggeligere og mere personligt end et hotel. Personerne der driver Bed and Breakfast er oftest meget venlige og sociale, hvilket er med til at give gæsterne en unik oplevelse. Desuden findes Bed and Breakfast i næsten alle lande, både i byer og på landet, hvilket gør det til et ideelt valg for blandt andet rejsende.

Bed and Breakfast er et perfekt valg til bilferien

Mange danskere vælger hvert år at tage bilen, når de skal sydpå på ferie. Det er nemt at starte bilen op for at køre til de populære feriedestinationer så som Italien, Spanien, Frankrig og Portugal. Turen er dog meget lang, og man får med sikkerhed brug for mindst en overnatning undervejs.

Her er Bed and Breakfast det perfekte valg. Det er ofte nemt at finde et Bed and Breakfast, som man kommer til at passere på sin rute. Desuden kan man stort set komme og gå, som det passer, og man sparer tid på at skulle tjekke ind og ud på et hotel. Mange steder kan man endda parkere bilen lige ved døren. Nogle steder er det også muligt at dukke op uden en reservation, hvis man har brug for en pludselig overnatning.