Kan man have en fetish med køkkenmaskiner? Jeg tænker her ikke seksuelt men mere sådan generelt. Jeg spørger, fordi jeg kender en person i familien, der vistnok aspirerer til at have netop det 🙂

Han er lige fyldt 61, er gift og ellers velfungerende. Men noget klikker for ham, når det kommer til at købe maskiner til køkkenet. Jeg tror godt, jeg kan sige, at han har ALT, havd der findes af køkkenmaskiner. Selv de mest specielle af slagsen er noget, han bare ikke kan leve uden. Om det så er hans salt og peberkværne, er de elektriske, ligesom dåseåbner og knive og alt muligt andet.

Han elsker også at reparere alle mulige ting i hjemmet selv, og han kan købe reservedele til alt hos sin foretrukne netbutik.

Han køber rask væk nye køkkenmaskiner, og seneste tilføjelse til samlingen er vist en saftpresser:

Saftpresser billig og god

Den er jo indiskutabelt smart, men sagen er, at han ikke bruger de maskiner ret meget. Han kan blot ikke leve med tanken om, at der findes køkkenmaskiner, han ikke har.

Skabene i hans og hustruens køkken er fyldte med apparater, der kan lave alt muligt. Ismaskiner test, saftpresser test, bagemaskine, røremaskiner, æltemaskiner og utallige andre mere eller mindre spidsfindige indretninger.

I mit univers er det skønt at have de rigtige køkkenmaskiner – selvfølgelig. Men sagen er jo også, at de skal rengøres efter brug, og nogle gange tager den proces faktisk længere tid, end det ville have taget at lave det i hånden.

Måske er det bare mig? Hvordan ser du på maskiner i køkkenet? Har du en maskine til alt, eller har du som jeg kun de mest elementære køkkenmaskiner?

Og hvor køber du dine køkkenmaskiner og hvidevarer? Jeg køber som regel online og der er skiftselv.dk altid bedst og billigst. Hvad siger du?

Kilde Pengeguru.dk