Den bedste robotstøvsuger

OK – jeg ved godt, at aviserne har været fulde af historier om robotstøvsugere til ældre. Og ih altså – det er så forfærdeligt? Nej det er da ikke! Det er super godt for hjemmehjælperne, at deres rygge kan skånes for det ganske nedslidende arbejde med at støvsuge. Og den sparede tid kan da forhåbentlig benyttes sammen med de ældre til mere hyggelige ting. Så ja tak – giv mig endelig en robotstøvsuger, når jeg bliver gammel. Jeg har jo altså også et par små skavanker, jeg nok ikke får det nemmere med, når jeg bliver en rigtig senior.

Ondt i leddene

Jeg har i nogle år lidt af en ret træls slidgigt, som bestemt ikke er blevet bedre indtil for nylig, hvor jeg fik behandling for den med akupunktur. Det hjalp faktisk ganske godt. Det var i øvrigt min veninde Charlotte, der anbefaldede mig at prøve det med akupunktur. Hun er en fantastisk sød pige, og hun har masser af succes. Jeg har det godt med at tage imod råd fra mennesker med succes, for der er nu en større chance for at få gode råd fra dem, der har styr på tingene. Og det har hun.

Nu har jeg det meget bedre med min slidgigt, og det har faktisk betydet en hel del for mig. Det skadede så heller ikke, at jeg i sidste måned tog lidt forskud på min alderdom og købte mig en robotstøvsuger. Jeg fandt den bedste af slagsen efter super god rådgivning fra toprobot.dk – det er godt nok nogle flinke folk i det firma.

Nu kan jeg prale overfor Jens (naboen), der altid mener, han har det bedste af alting. Det har han ikke lige der, for han købte sin robotstøvsuger i Bilka, og det var da det argeste skrammel 🙂