Vil du have vægttab?

Vil du have et vægttab, der holder og er til at opnå? Lad mig starte med at sige, at i min optik er der flere muligheder for det, men af de absolut bedste er det fremragende program til vægttab fra Per Nielsen, som han udbyder til en fornuftig pris på sin hjemmeside om vægttab: pernielsen.com. Og hvorfor er jeg så begejstret for netop hans metoder? Det skal jeg gerne underbygge i denne artikel.

Fornuftig slankekur – så at sige

Nu er der ikke tale om slankekur per se, for slankekure har jo det særlige kendetegn, at de giver et vægttab, der omgående erstattes med et vægtøgning, når kuren er slut. Og det, som Per Nielsen udbyder, er altså en hel del mere end en slankekur. Jeg vil kalde det en “fornuftig slankekur”, og fornuften ligger i kombinationen af motion og kostplanlægning samt det faktum, at der reelt er tale om permanent ændring af madvaner og livsstil. Og tro mig: Det er den ENESTE kur, der virker!

Hvad indeholder et program fra Per Nielsen?

Inden jeg fortæller lidt om det, synes jeg altså lige, du skulle lytte til nogle af disse radioindslag med Per Nielsen: Per Nielsen i radioen. Det er ganske overbevisende, ikke?

Programmerne fra Per er individuelt tilpassede den person, der køber dem. Modsat ugebladenes evindelige og ligegyldige kure, er vægttabsprogrammerne fra Per nemlig tilpasset PRÆCIST til den person , der skal tabe sig, og det giver nogle helt andre og langtidsholdbare resultater.

Se her i dette billede fra hans hjemmeside, hvad det individuelle program til vægttab indeholder:

Vægttabsprogram

Det er altså langt fra nogen standardiseret slankekur eller diæt, der er tale om. Og programmet indeholder jo altså også en nøje tilrettelagt træningsplan, der både trimmer din krop og sætter gang i din forbrænding.

Kostvejledning?

Ingen permanente vægttab uden en omlægning af den kost, der har gjort dig for tyk! Sådan er det bare, og du skal ikke lade dig forlede til at tro på andet. Der er ingen mirakelkure og ingen piller, der kan kompensere for forkert kost eller fysisk inaktivitet. Derfor tilbyder Per Nielsen også kostvejledning, og det kan du læse meget mere om på hans hjemmeside i øvrigt.

Nu er spørgsmålet blot, om du er klar til at lægge din livsførelse om til en bedre model, der giver dig et sundere liv, en flotter krop og – helt udenfor diskussion – bedre livskvalitet og længere levetid? Er du det?