Frækt kostume gav et parforhold

Det var temmelig morsomt, da vi forleden eftermiddag sad syv voksne piger fra det firma, hvor jeg er ansat, og kom til at snakke om, hvordan vi hver især havde mødt de mænd, som vi nu er gift med eller i hvert fald samboende med.

Vi sad i firmaets kantine og ventede på, at vi skulle deltage i et planlægningsmøde, som af forskellige grunde først kunne starte klokken 17, men da arbejdsdagen var slut en time tidligere, kunne det ikke betale sig for os at tage hjem i den times tid.

Det var Tina, der lidt tilfældigt begyndte at fortælle om sit første møde med ham, hun blev gift med for få måneder siden, men hendes beretning var langt fra den morsomste, for den pris må jeg tilstå går til Henriette, som også fortalte om sit første møde med Georg, som hun har boet sammen med i mere end fire år.

Henriette fortalte, at de havde mødt hinanden til en slags gammeldags maskebal, som nogle af deres fælles venner havde inviteret til. Værtsfolkene har åbenbart sådan en tradition med en gang om året at invitere hele vennekredsen til en eller anden form for temafest, og den gang var det altså et godt gammeldags maskebal, der var temaet.

Henriette fortalte, at alle festens deltagere bar masker, men dertil var de også alle sammen klædt ud i mere eller mindre fantasifulde kostumer. Selv havde Henriette fundet frem til en gammeldags balkjole, der lignede noget fra den gang, man i de finere kredse ofte holdt maskeballer.

Og, fortalte Henriette, hun havde i starten følt, at hun var alt for tækkeligt klædt på, så det var nok ikke lige hende, de flotte fyre blandt gæsterne først ville få øje på. Mange af de andre kvinder havde valgt nogle temmelig frække kostumer ( se her: http://gozmo.dk/shop/fraekke-kostumer-15c1.html ), som Henriette i nogle tilfælde havde syntes var lige udfordrende nok.

Men det viste sig altså, at det i hvert fald ikke var alle mændene, der gik efter pigerne i de frække kostumer, for hun var ude at danse med flere af dem, men desværre ikke med ham, som hun hurtigt havde fået et godt øje til.

Han havde tidligt på aftenen travlt med at danse med nogle af de andre piger, og han var helt tydeligt charmeret af en flot pige, der var iført et stramtsiddende og temmelig udfordrende corsage, der ikke overlod ret meget til fantasien med hensyn til, hvordan hendes kropsbygning var.

Det var tæt på, at jeg begyndte at blive lidt jaloux, fortalte Henriette, men så pludselig kom ham den flotte fyr over og bød hende op til dans. Det var lige ved at ende i en fiasko, fordi en af stiverne i det korset, der hørte til Henriettes balkjole, havde revet sig løs og stak hende hårdt i siden.

Det endte med, at hendes dansepartner, som altså var Georg, hjalp hende med at få stiveren ud af korsettet, og det resulterede i en del kys og kram i et mørkt hjørne, og nu har de dannet par lige siden.