Home Party med sexlegetøj?

Jeg kan huske dengang, der var noget, der hed Tupperware party, hvor kvinder mødtes i deres hjem og købte alt fra juicekander, salatslynger og plasticdutter. Måske de stadig er der? Det ved jeg ikke, for du hører ikke rigtigt noget om dem. Men ved du hvad? Nu kan du faktisk holde et sexlegetøj party!!!

Du kan invitere dine veninder til en hyggelig aften og se på dildoer, vibratorer og sådan noget sammen. Men vil du være tryg ved, at dine veninder ved, hvad du har hjemme i skuffen? Sexlegetøj og onani legetøj bliver mere og mere ”normalt”, så hvorfor ikke?

For at gøre det sjovere, hvad så med at gøre det til en temafest? Du kunne gøre det til en del af et polterabend. Hvad med at holde en fest for en veninde, der netop er blevet single? Sådan nærmest en ”Back on the Market” fest. Du kunne have det som et festligt indslag til en fødselsdagsfest. Eller hvad med at gøre det mere fancy med en ”Little Black Dress” fest, hvor I får champagne og kigger på sexlegetøj og går ud bagefter?

Som i god gammeldags Tupperware stil tilbyder de fleste, der står for sexlegetøjsparty, at værtinden får en gave og procenter på det, hun køber. Mange gange går konsulenten ind i et andet rum, så du kan gøre dine indkøb uden dine veninder ved, hvad du køber. Det kan i alle fald arrangeres, hvis I har det bedst med det. Mange er stadig generte over, både at de onanerer, og at de bruger sexlegetøj i deres forhold.

Så måske var det noget for dig at holde sådan et party – det kunne da være et festligt indslag og måske give dig og dine veninder noget at snakke om og grine af!