2014 skulle vise sig at være et skelsættende år for mig! I år blev nemlig året, hvor jeg efter moden overvejelse fik bestilt tid til en øjenoperation, der skulle skaffe mig af med den bygningsfejl og begyndende grå stær, der i nogle år har påvirket mit syn. Og lad mig bare indrømme, at jeg var hundeangst!

Uanset hvordan vi ser på det, er der jo tale om en operation i øjnene, og ting kan jo gå galt. Men heldigvis havde jeg valgt Øjenhospitalet Danmark – www.ohd.dk – til at forestå operationen, og det viste sig at være et godt valg. Inden jeg drog afsted, lovede jeg mig selv, at hvis alt gik vel, ville jeg opfylde en lille drøm, jeg har haft i årevis. Den skal jeg nok fortælle dig om lige om lidt.

RLE Operation

Det var en såkaldt RLE operation, jeg skulle have udført af den pågældende øjenlæge. Det kan du læse om her, hvis du er interesseret. Som du sikkert allerede har regnet ud, gik operationen godt. Faktisk mere end godt, for jeg havde ingen døje bagefter. De havde advaret mig om lidt ubehag de første dage, men det var der næsten intet af. Skønt når læger tager fejl på den måde 🙂

Jeg kan kun sige, at Øjenhospitalet Danmark var en gennemført positiv oplevelse. Utroligt søde mennesker, kompetente og meget empative overfor min angst fro den forestående operation – som så altså blev gjort helt til skamme heldigvis.

Da jeg vi igang fik jeg også lige foretaget en øjenlågsoperation for tunge øjenlåg. Nu hvor mit syn var blevet fint, skulle jeg da ikke gå og se træt og uoplagt ud. Jeg fandt en plastikkirurg på hjemmesiden, Øjenlågsoperationer.dk, hvor der også var en komplet guide over selve operationen.

Nu hvor mine øvre øjenlåg er blevet fine, så overvejer jeg også at få fjernet mine poser under øjnene. Vi døjer alle med tunge øjenlåg og poser under øjnene i min familie, så det må være arveligt. Heldigvis varer operationen kun en times tid, så det er slet ikke så slemt, som det lyder.

Min drøm: En luksus hængekøje

Skøn hængekøje fra brugskunst.dk
Min bror i min skønne hængekøje fra brugskunst.dk

Jeg købte en hængekøje fra Mexico i butikken brugskunst.dk, for dem havde jeg fået anbefalet. Jeg fik den hængt op i haven – du kan se min bror i den herover i øvrigt. Og så tog jeg mig ganske enkelt 14 dages ferie, som jeg i store træk tilbragte i min nye hængekøje 🙂

Det var ganske enkelt min belønning til mig selv for at have taget mig sammen til at få opereret mine øjne. Og i dag bruger jeg end ikke briller mere!

Jeg syntes bare lige, jeg ville dele historien med jer 🙂