Er vi mennesker egentlig ikke nogen forunderlige nogen? Vi fødes med en ren krop, og lige så snart, vi kan komme til det, begynder via at hælde skidt og møg ned i den. Nogle begynder at ryge tobak, andre at drikke alkohol. Og så er der dem, der hælder enorme mængder dårlig mad ned i maven. Sidstnævnte gruppe ender som et eller andet sted mellem buttede og decideret fede. Og det – kære venner – er reelt blevet til en folkesygdom!

Der er så mange danskere, der vejer for meget i forhold til, hvad der er sundt, at der er tale om reel epidemi, der er en alvorlig trussel mod folkesundheden. Vi skal jo ikke glemme, at fedme medfører en lang række følgesygdomme lige fra diabetes til svære ledskader grundet overbelastning.

Kostplaner til vægttab er løsningen

Det er ikke de mange slankekure med forskellig metoder, der er løsningen, for slankekure isoleret set giver kun et midlertidigt vægttab. Det er ganske enkelt totale omlægninger af både kost og fysisk aktivitet, der skal til. Som for eksempel det vægttabsprogram, der kan købes utroligt billigt på Slankeskolen.

Til forskel fra de almindelige slankekure, der er lavet som en one size fits all, er vægttabsprogrammer som dem fra Per Nielsen udarbejdet individuelt til hver “patient”, og derfor tager de højde for både fysisk formåen og arbejdets fysiske krav etc. Der er således ikke tale om reelle slankekure men mere om planer til en livsvarig omlægning af både kost og træning.

Lige det med træning er jo ofte en akilleshæl hos mange danskere, der ganske enkelt ikke rører sig nok. De tager lige fra deres kontorjob og hjem i sofaen, hvor de så sidder med chips og cola eller ostemadder og bliver federe og federe uden at gøre noget ved det. Overvej eventuelt en af de billige og sunde måltidskasser, som bliver leveret lige til døren.

Personlige planer

Netop de personligt udarbejdede planer for både træning og kost er det, der gør forskellen. Der er stor forskel på, hvordan et vægttabsprogram ser ud for en kvinde midt i tyverne og en midaldrende mand for eksempel. Og det er det faktum, der gør de standardiserede slankekure så håbløst ineffektive for langt de fleste mennesker.

Tag et kig på Slankeskolen og se, om ikke du der kan finde løsningen på netop dit vægtproblem! Mange har fundet vejen til et bedre liv der allerede, og du kunne jo blive den næste succeshistorie. Du kan der også læse om svar på blandt andet, om hurtige slankekure virker:

 

Virker en såkaldt hurtig slankekur?