Tab dig på maven

Det er ikke sjovt at være overvægtig og desværre døjer rigtig mange danskere med det. Det ser ud til at der bliver flere og flere overvægtige mennesker i lille Danmark. Desværre er det ikke kun voksne, vi ser i højere grad nu også børn som begynder at være overvægtige.

Voksne er selv ansvarlige for det de putter i munden og vælger de at putte alt for meget ind i affaldskværnen og bare skylle det ned med en cola. Hvis det er light er det vist godt nok?

Vi skal til at skifte holdning omkring det vi spiser og tage et ansvar for vores krop og liv. Det er heldigvis aldrig for sent at begynde at skifte livsstil, det sværeste for at komme i gang med det er at holde motivationen. Hvis man vil tabe sig på maven er det bare at komme i gang, det sunde liv – eller i det mindste et 80/20 liv, hvor man 80% af tiden spiser sundt og når man så er til fester osv. så spiser man naturligvis det der bliver serveret.

Det der betyder mest i en slankekur er at man stopper med de hurtige (de slemme) kulhydrater, det vil sige at det første man skærer væk er hvidt brød. Når det er væk kan man lynhurtigt, typisk efter så lidt som en enkelt dag allerede se og mærke forskel. Det er helt fantastisk, men også lidt skræmmende at man fylder sig med sukker (som det jo er) og tager det for den mest naturlige ting i hele verden.

Nok om det, op af sofaen, ud og skab dig et 80/20 liv.