Skal jeg vælge Paleo slankekuren?

Jeg er i et stort dilemma, eller et dilemma er måske så meget sagt. Jeg har en veninde som har en ret stærk holdning omkring slankekure og specielt den nye Paleo slankekur er hun faldet pladask for. Det betyder at vi er alle tvangsindlagt til at høre på fordelene ved denne slankekur.

Jeg står godt nok for at skulle have tabt mig – skal til min anden venindes bryllup her til sensommeren, så jeg vil gerne se godt ud i min kjole. Jeg har det også sådan, at jeg ikke vil følge den slankekur som min veninde anbefaler. Jeg er sikker på at slankekuren virker, men det er mere princippet i at give hende ret i det og så efterfølgende skal høre på at hun fik mig omvendt.

Den slankekur jeg har kig på er faktisk meget lignende den populære Paleo slankekur. Det er den slankekur man kalder for Slow carb. Den kan i korte træk betegnes som Paleo kuren med bønner og linser. Hvis man er meget interesseret i hvordan den slankekur er opbygget kan man læse meget mere om den på siden www.effektivkur.dk. Det er også en slankekur som er god til det hurtige vægttab, og hvis man, som min veninde, falder for kuren er det en slankekur som man nemt kan gøre til en fast kost.

Det gode ved disse to slankekure er at jeg kan følge og forstå hvorfor de begge virker. Det giver sig selv og jeg synes det er meget skønnere at spise noget rigtigt mad i stedet for eksempelvis Nupo pulver. Det er ikke så tilfredsstillende synes jeg.