Sådan laver du din egen hjemmeside

Er du en af dem, der gerne vil have sin egen hjemmeside, så er det med at læse videre. Jeg vil her gennemgå nogle af de værktøjer du skal bruge for at lave en din egen hjemmeside. Det behøver hverken at være svært eller dyrt at lave sin hjemmeside. Det er nok at finde nogle gode resurser på nettet som man kan kigge efter.

Den nemmeste vej til din egen hjemmeside på nettet er at vælge et system. Det er alt for besværligt at lave tingene selv fra bunden af. Det er fint nok hvis man vil lære at programmere, at man vælger den vej, men hvis man vil have en hjemmeside som man vil skrive indhold til, så er det ikke vejen at gå.

Man skal bruge et CMS, som er forkortelsen for Content Management System, det er et system til at lave hjemmesider i uden at skrive en eneste linie kode. Det vi vil fokusere på her er det CMS som hedder WordPress. Det er nemt og let at komme til (da det er gratis).

Nu skal du så hente den gratis e-bog omkring wordpress på www.wordpressbogen.dk. Den er fuld af guldkorn til dig som gerne vil starte en hjemmeside.

For at få en adresse på nettet, skal du have et domæne, det køber man hos UnoEuro (kig på wordpressbogen.dk – der er en rabatkode til UnoEuro) sammen med et webhotel.

Selvom jeg sagde i starten af dette indlæg at der ville komme en liste af værktøjer, så er der faktisk kun eet værktøj og det er wordpressbogen, den forklarer det hele, på en nem og pædagogisk måde.