Sådan får du lån på trods af RKI

Da dine forældre var børn – eller da du måske selv var barn – da var udviklingen i bankverdenen ikke ligefrem revolutionerende. Der var store ting som kreditkort og andre smarte ting, som virkelig ændrede noget, men hvis man kigger på noget så grundlæggende som lån, så er der faktisk ikke sket det store. Det var dog lige indtil for nogle år siden, da det pludselig tog fart.

Der var mange virksomheder der opdagede, at kunderne simpelthen bare efterspurgte noget andet end de tørre og bøvlede lån med de enormt rigide regler fra banken. Det var ikke til at arbejde med og det tog altid en evighed, hvis man da overhovedet fik godkendt sin ansøgning.

I dag er verden lidt anderledes skruet sammen og der er altså et væld af muligheder derude, som du kan nyde godt af, hvis du ved hvordan man navigerer rundt i det.

Få et lån på trods af RKI

Det sker jo for nogen, at man ender i det for mange frygtede register RKI. Det er nemlig et register over dem, som ikke er så gode til at få betalt, når der f.eks. er blevet lånt penge til dem. Det er jo meget forståeligt, at så er virksomheder ikke helt så tilbøjelige til at låne penge til dem. Hvis man gik i banken, så vil man oftest ende med et stort nej tak, da de gerne vil være så sikre som overhovedet muligt.

Man kan selvfølgelig ikke bebrejde dem, men det er utroligt surt for dem, som ender i registreret, da man så pludselig er lukket af for en masse muligheder. Det kan være, at det er nogle uheldige beslutninger i livet, som nu kommer tilbage og lukker en masse døre. For nogen kan det være nemt at, låne penge trods rki det er fordi de har fundet hullerne der giver adgang til disse svære låne typer.

Sådan behøver det dog heldigvis ikke at være for selvom det kan virke uoverskueligt, så kan man faktisk godt få et lån på trods af RKI. I takt med at bankverdenen åbnede mere og mere op og der kom mange nye aktører på markedet, så begyndte disse nye udbydere nemlig også at give lån til personer, som var i RKI. Det var selvfølgelig ikke så nemt, som hvis man havde været fri af registret, men bare det at det var en mulighed var pludselig et kæmpe skridt fremad – specielt for dem, som bare havde mødt en mur af lukkede døre tidligere.  Det kan du læse mere om på demenssyd.dk

Hver klar over hvad det betyder for dig

Et lån på trods af RKI har dog også nogle betydninger for dig. Det kræver ikke en handelsstuderende at gennemskue, at hvis man låner til noget i RKI, så er det en kende mere risikabelt. Derfor vil det også ofte betyde for dig, at din rente måske er en smule højere, beløbet en smule mindre og kravene generelt bare lidt strammere. Her skal man bare være opmærksom på, at man følger reglerne og gør det så godt man kan. Så længe man gør det, så kan man bare nyde godt af sit lån og de muligheder, som man nu har.