Sådan får du en ny hjemmeside

Der er mange grunde til at man skal have en ny hjemmeside. Måske har du en i forvejen som er blevet for gammel, eller så har du fået brug for en ny hjemmeside. Der er nogle tanker du skal gøre dig inden du går ud og investerer i en ny hjemmeside.

1525R-80761Der er rigtig mange platforme at vælge imellem og noget af det kan man sagtens selv lave. Hvis du skal lave en hjemmeside, hvor du selv vil lære at lave det hele er der mange guides på nettet der kan hjælpe dig. Af disse forskellige resurser er der specielt www.wordpressbogen.dk som hjælper dig godt i gang med at få en hjemmeside, og du sparer tusindvis af kroner ved selv at lave den.

Hvis du er en virksomhed og skal have en ny hjemmeside er det vigtigt at du får ordentlig rådgivning omkring din hjemmeside og hvilken platform der er den bedste til din forretning. Mange professionelle virksomheder vælger mange gange at få en professionel hjemmeside lavet i det danske CMS umbraco.

Det er klart at der ikke er nogle af disse valg der er mejslet i sten, det betyder at du naturligvis altid kan skifte til en ny løsning, men der er en masse praktiske ting der skal på plads, når man skal skifte platform og det er ikke altid at det er besværet værd. Derfor er det vigtigt at man er bevidst om alle sine behov omkring sin hjemmeside inden man vælger en platform – eller i det mindste er villig til at ofre lidt tid og penge når/hvis man skal skifte platform.

Webhosting: Bedste webhotel – billig domænenavn: se prissammenligning