Romantik i soveværelset

Har du en lille datter, eller ønsker du selv at føle dig lidt som en prinsesse, så er den gode gamle himmelseng svaret på hvordan du får dine drømme opfyldt. De er ikke så nemme at finde mere, da det er gået hen og blevet en niche, og sengebutikkerne efterhånden fokuserer mere på ergonomiske madrasser og lignende.

Heldigvis findes der stadig mulighed for at finde de gode gamle senge, og hvad du kommer til at betale for den, kommer an på hvad du leder efter. Det er nemlig muligt at få sengene fra alt mellem 500 til 15.000 kroner. Ønsker du en til børneværelset er et sted som IKEA et godt sted at kigge, hvor der er i deres afdeling står en meget enkelt og fin model til 2.699 kroner uden madras. Madrassen koster 1.699 kroner, så den samlede pris kommer altså op på lidt over 4.000 kroner.

Er du derimod mere til en mere professionel seng som du også selv ville kunne bruge, så kan du kigge efter en model fra sengeogmadrasser.dk til knap 12.000 kroner. Prisen kan virke voldsom, men du får til gengæld også en rigtig elegant seng i fremragende kvalitet. Du kan også selv købe gardiner ved siden af så du kan få dit helt eget look på sengen.

Sengen har generelt et meget romantisk udseende og passer derfor perfekt til soveværelset. Du kan også finde en himmelseng til soveværelset en del billigere end denne model ved at søge efter brugte model på nettet. Prøv at kigge forbi Den Blå Avis, hvor der lige nu er en del flotte modeller til salg og endda helt ned til de 500 kroner som blev nævnt i starten.

Kvinder skal dog tænke sig om

For mange kvinder/piger er det en drøm at have en himmelseng, men mange glemmer at der på et tidspunkt også kommer en mand ind i billedet og med mindre han er lidt for sig, så vil han ikke synes at en himmelseng er sagen. Det er noget piger bruger eller noget man har vist man ejer en hytte på en tropisk ø.

Dermed ikke sagt, at man ikke kan vælge at bruge rigtig mange penge på sådan en seng, men man skal nok regne med at få lov til at sælge den hvis I skal flytte sammen eller alternativt må du acceptere hans store sorte anlæg med tilhørende kæmpe højtalere midt i stuen. Der skal være plads til begge parter og der hører en pigeseng altså ikke hjemme.