Pa:nuu hvis du vil være med på den nyeste mode

Hvis du er en af dem, som gerne vil skille dig ud, og vil have tøj, som både kan bruges til specielle lejligheder, men også til hverdags brug, så er den nyeste mode Pa:nuu lige noget for dig.

Danske Pa:nuu blev dannet i 2005 af Cathrine og Jacob Hoilund. Pa:nuu startede med at designe digital ure, men efterspørgselen drejede hurtigt over mod mode. I stedet for at holde sig til sæsontendenser ville de kombinere deres kærlighed for simple dog kraftfulde grafiske print og udtryk. Pa:nuu er super trendy og altid med på beatet. Pa:nuu har gennem det sidste stykke tid udbygget deres kollektion med fede artikler som jeans, shorts, veste, kasketter og snapbacks i deres altid fede designs.

Pa:nuu beskriver sig selv som værende for dem, der ikke har lyst til at blende ind i flokken, men i stedet vil adskille sig.Pa:nuu er altså for dem, der vil markere sig, hvilket tydeligt ses i deres lækre kollektioner.

De fleste brands i Danmark fokuserer på enten at lave accessories eller tøj. Pa:nuu har valgt at satse på begge dele, og som et resultat heraf kan du både købe t-shirts, jeans, tanktops, veste, jakker, keyhangers, caps og punge samt kortholdere fra Pa:nuu. Hvorfor nøjes med at producere én ting, hvis man er god til flere? Fordelen ved dette er, at du kan opnå et sammenhængende outfit med både tøj og accessories fra Pa:nuu – og en vis synergi. Du har hermed muligheden for at anskaffe dig såvel tøj som accessories af samme mærke og skabe en udtryk, som kun er muligt med Pa:nuu. Nøgleordene for din stil vil være casual, urban og streetfashion.

Så hvis du er personen, som vil være med på den nyeste mode, så er det Pa:nuu, du skal have. Du får rigtig meget for prisen. Bliv et modeikon for din venner, og køb noget fra Pa:nuu i dag.