Min jagt er ovre – er din?

Mange kvinders største udfordring her i livet er at finde de rigtige bukser! Man ser en masse åleslanke modeller på tv, som uden tvivl kunne hoppe i et hvilket som helst par bukser – men hvad med os andre, der er en smule mere polstrede? C-ROFor mange af os er buksejagten en smule mere krævende og tager meget længere tid. Sådan har mit liv altid været – mine kvindelige former har altid gjort det svært for mig at shoppe bukser. Jeg er jo ikke fed, jeg er bare pæreformet, og det er som om, at de fleste bukser bare ikke er skabt til mig. Men en dag så jeg lyset – jeg sad i min uendelige søgen efter bukser på internettet, og kom forbi onlineshoppen www.skott.com, og faldt over deres mærke C-RO, som sælger bukser. Jeg læste en smule om dem, og deres koncept er, at deres bukser skal være komfortable og passe alle tænkelige størrelser. Jeg bestilte et par i min størrelse, for helt ærligt – hvad er det værste, der kunne ske? Få dage senere ankom bukserne med posten, jeg prøvede dem på, og de sad som en drøm! Siden den dag har jeg udelukkende købt de helt fantastiske bukser fra C-RO.

Det er ikke for ingenting, at de skriver, at bukserne har en god pasform. Bukserne har stretch i sig, så ikke nok med at man sagtens kan komme i dem, men de er også yderst komfortable og rare at have på. De begrænser på ingen måde ens bevægelsesfrihed, og samtidig sidder de perfekt og fremhæver de gode ting ved min pæreformede krop!

Lige så snart jeg rørte ved materialet, kunne jeg mærke, at stoffet var af rigtig fin kvalitet, som derfor også måtte være rart at have på – hvilket jeg fik ret i!

Det skønne ved C-RO er også deres priser, for i forhold til hvad man får for pengene, er det helt sikkert priser, jeg har lyst til at betale!

Jeg er simpelthen blevet så vild med C-RO og i dag kunne jeg ikke forestille mig et bedre mærke, at købe bukser hos. Mit liv er blevet meget lettere siden jeg opdagede C-RO og det er efterhånden de eneste bukser, jeg kan finde på at købe! Jeg er helt sikkert en fan, og jeg håber, andre vil benytte sig af min anbefaling!