Man bliver ikke tyk af ingenting

Det er for nogle mennesker svært at forstå hvordan andre mennesker kan blive tykke. Det er ikke fordi de har svært ved at forstå den fysiske forandring, men mere holdningen til at forsømme sin egen krop på den måde og således lade stå til.

Jeg kan godt forstå at mange mennesker vælger ikke at spise sundt mad, det smager også bedre når der er meget salt og andre tilsætningsstoffer i maden. Jeg spiser det også selv engang imellem. Det betyder dog ikke at jeg er forfalden til fed kost og fast food. Nææh, det betyder bare at jeg er meget bevidst om hvad jeg spiser og undgår så junk food de andre dage i ugen. Jeg tæller ikke kalorier, men jeg holder lidt styr på hvor meget mad der er på min tallerken samt hvordan forholdet er mellem salat og kød.

Er 8 koteletter eller 2 pizzaer normalt?

Hvordan kommer et menneske så vidt at man mener det er normalt at spise 8 koteletter eller to pizzaer? et må jo være nogle advarselslamper der lyser længe før dette går galt. Man behøver jo heller ikke at gå på desideret slankekur, man kan jo bare holde op med at spise så meget. En anden side er så også at kroppen ikke kan holde til presset i længden. Hvorfor i alverden også  spise junk food, når man kan få så meget lækkert og billigt slankemad. Det er en skam.

Men tilbage til emnet, så er det jo bevidst at man vælger at spise den sidste hele pizza, selvom man har indtaget flere kalorier i et enkelt måltid end mange mennesker indtager på en hel dag. Det bør da også ringe med klokken – specielt når man sidder i kantinen og spiser sammen med andre.