Køb Panuu – og læs hvorfor

Du kender vel Panuu – eller lever du i en grotte? Jeg tror, at de fleste kender til det danske tøjmærke Panuu, og det er nok fordi, at det er så lidt genkendeligt. Når du kommer gående i byen, så er du ikke tvivl, hvis du ser en Panuu t-shirt. Masser af fede farver, og fede motiver. Jeg har en del Panuu i mit skab, og hvis du læser lidt videre, så skal jeg nok fortælle dig om, hvorfor du skal købe en masse fedt Panuu tøj i en fart.

Det er genkendeligt

En af de ting der altid skaber debat indenfor mode og folks smag er, hvorvidt tøj skal ligne noget man kender – eller om man synes det er kanonfedt, hvis alt ens tøj er ‘no name’. Mange går ekstremt meget op i, at deres tøj er ‘originalt’ fordi man ikke kan finde det andre steder. Ja bevares, men lige pludselig er det jo et ‘brand’ i sig selv, at du ikke går i kendte ‘brands’. Jeg elsker modetøj, og jeg kan godt lide, at folk kan se hvad jeg har på. Panuu er letgenkendeligt – og det gør mig ikke spor, når tøjet er fedt.

Det behøver ikke koste vildt meget

Nej, det gør det altså ikke. Jeg køber mit modetøj online, og jeg sværger til online butikkerne. Som regel har de laveres priser pga. færre omkostninger, og du er bedre sikret ifht købeloven. Panuu finder jeg tit online til billige penge – men det ved de folk der ser mig jo ikke. Smart.

Farver gør glad

Panuu er fyldt med farver og farverige motiver. Det elsker jeg, for jeg hader at falde i med mængden. Panuu sikrer, at jeg altid skiller mig en smule ud, og at jeg altid bringer lidt kulør til klasseværelset. Ydermere får jeg tit sjove kommentarer med på vejen, når jeg eksempelvis har min trøje på, hvor man ser en sød bamse i fangetøj.

Kom afsted sømand. Køb dit Panuu tøj online, se awesome ud og vær farverig.