hurtige lån

Leder du efter et hurtigt og billigt lån uden sikkerhed? Så er du havnet det rigtige sted; oversigt over hurtige lån: Låne-penge.nu! Vi har samlet alle de steder hvor du hurtigt og nemt kan låne penge. Lån uden at andre blander sig i hvad du bruger pengene på.

Der findes mangler former for hurtige lån på det danske marked. Heraf kan nævnes kviklån, boliglån, billån, forbrugslån, SMS lån mm. Alle låne-typer har hver deres fordele og ulemper, men tilbyder overordnet den samme service – At låne dig penge hele døgnet rundt og ugen rundt 24/7. 24/7 lån betyder altså, at du får udbetaling af lån i weekender og på helligdage.

Krav

Når man skal låne penge er der selvfølgelig nogle krav man skal opfylde. Fælles for alle (eller næsten alle) er at man ikke må stå i RKI´s register over dårlige betalere: Lån-rki.dk.

Andre stiller krav om at man minimum er xx år gammel. Dette svinger lige fra 18 til 25 år. Andre steder skal man have en vis årsindtægt for at man kan få lov at låne penge. Men for de fleste mindre kvik lån eller forbrugslån, er det som regel nok bare at kunne fremvise en eller anden form for indtægt, hvad end det er løn-indtægt, dagpenge eller SU.

Når du har fundet det sted du vil ansøge om et hurtigt lån, trykker du på knappen “Ansøg her”, hvorefter du bliver ført videre til låneansøgningen hos det enkelte selskab. Jeg vil anbefale dig at ansøge hos flere selskaber, da du derfor er sikret hvis det ene siger nej.

SMS lån

SMS lån er meget populært blandt unge, som lige står og mangler lidt penge til en tur i byen sidst på måneden, en ny fladskærm eller noget helt tredje. SMS lån, eller kviklån/mobillån som de også kaldes, fungere på den måde at du sender en SMS til låneudbyderen, hvorefter du modtager et wap-link til en formular, som du herefter udfylder. Efter ca. et kvarter vil SMS lånet blive overført til din konto, hvis lånet bliver godkendt. Normalt vil du så have pengene dagen efter eller med det samme.

Et SMS / kvik lån er nemt, men også dyrt. Låner man f.eks 2000 kr., skal man typisk betale 4-500 kr. i renter og gebyrer. Men laver man f.eks et mindre SMS lån på 500 kr., er det som regel rente og gebyrfrit.

Fælles for alle SMS lån er at der kun er 30 dages løbetid. Det vil sige, at du ikke kan afdrage en del af dit SMS lån hver måned. Hele kvik lånet skal betales tilbage efter 30 dage, inklusiv renter og gebyrer.

Hvad er forbrugslån?

Forbrugslån er en nem og hurtig måde at skaffe penge til det du står og mangler. Der findes mange former for forbrugslån på markedet, da det er betegnelsen for alle typer lån, hvor du kan bruge pengene til forbrug.

Når du ansøger om et lån til forbrug, skal du nemlig ikke skrive i låneansøgningen, hvad du vil bruge pengene på. Det skal du f.eks med billån og boliglån.

Ansøg om forbrugslån

Har du besluttet dig for at optage et forbrugslån, så find det selskab på listen ovenover, hvor du vil låne penge og tryk på knappen/linket “Ansøg her” og følg instruktionerne på siden. Din ansøgning bliver typisk godkendt indenfor 15-30 minutter, hvis du ansøger indenfor normal kontortid på alle hverdage.

Kilde: Penge-låne.nu/forbrugslaan/